LOVE

For­du­lat vár­ható Kozso sze­relmi éle­té­ben

Az Ámok­fu­tók front­em­bere maga a ro­man­tika földi hely­tar­tója. Nem csoda hát, ha meg­lepő hú­zásra ké­szül annak ér­de­ké­ben, hogy vissza­sze­rezze Ke­i­rát.
  • Szerző: Buster

Kozso már nem csak szomorú, de néma szamuráj is, mióta kiderült, hogy élete szerelme elhagyta őt. Az énekes nem hajlandó beszélni a szakításról, helyette viszont beszéltek az ismerősei. A hozzá közelállók szerint az énekes arra készül, hogy visszahódítsa Keirát, és ennek érdekében mindenre képes.

"Eddig nyaldosta a sebeit, és ez látszott is rajta, de megrázta magát és tervet eszkábál. Szereti Keirát és hát, ha ő szeret valakit, akkor ki is mutatja felé az érzelmeit. Kicsit teátrális, de Keira erre vevő."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Szereti, ha udvarolnak neki, Kozsónak pedig az udvarlás igazi hazai pálya

- mondja az énekes egyik ismerőse, aki szerint a békülésen túl, egyéb meglepetés is várható.

"Eddig húzták halasztották az esküvőt, de ha a terv beválik, én azon se lepődnék meg, ha mondjuk, egyenesen a reptérre indulnának ők ketten, és meg sem állnának Las Vegasig, és kimondanák az igent egy rapid házasságkötő teremben. Aztán pedig újra ráfekhetnek a baba- projektre, hiszen már csak a trónörökös hiányzott a boldogságukhoz korábban is - árulta el Kozsóhoz közelálló forrásunk.