NÍNÓ

For­du­lat: Töb­ben is tud­hat­tak Vi­vien meg­gyil­ko­lá­sá­ról

Mi­u­tán egy ha­cker fel­törte Vi­vien gyil­ko­sá­nak Fa­ce­book-ada­tap­ját, meg­döb­bentő in­for­má­ci­ó­kat szi­vá­rog­ta­tott ki a fi­a­tal fi­ú­ról. Úgy tűnik, töb­ben is tud­hat­tak a gyil­kos­ság­ról.

Ahogy a elsőként felfigyelt rá, egy hackerlány feltörte annak a 20 éves K. Bálintnak a Facebook-adatlapját, aki tizenhárom késszúrással végzett a kakucsi Viviennel, majd a holttestet elrejtette egy Dabas melletti erdős részen. Bálint több órás kihallgatás után vallotta be tettét, majd a nyomozókat a helyszínre vezette csütörtök hajnalban. A késelő most 30 napos előzetes letartóztatásba került, még mindig kérdéses, miért gyilkolta meg volt osztálytársát és barátját egy hete, szombaton.

Miután az ismeretlen programozó péntek éjjel felfedte, hogy feltörte a gyilkos közösségi oldalát, egyre több információt szivárogtat ki Bálintról és a tragikus estéről. Legutóbb azt írta, olvasott olyan üzeneteket, amelyek arra utalnak, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Bálint elmondhatta másnak a gyilkosságot.

Ha ez valóban így van, a nyomozók több embert is őrizetbe vehetnek, amiért elhallgatták az információt. A hacker azt ígérte, minden adatot átad a rendőrségnek.