HŰHA

For­du­lat Sas Jó­zsef ál­la­po­tá­ban, hosszú gyó­gyu­lás vár rá

A hu­mo­rista párja azon­ban igyek­szik meg­nyug­tatni min­den­kit, a mű­vész a kö­rül­mé­nyek­hez ké­pest jól van.
  • Szerző: Ripost

Sas József állapotáról eddig csak találgatások keringtek, és mivel csak annyit lehetett sejteni, hogy nagy a baj, éppen ezért rengetegen aggódtak a népszerű humoristáért. A művész felesége azonban most megtörte a csendet.

A 80 éves humorista a thaiföldi nyaralásán lett rosszul, ahol kórházba szállították. Múlt csütörtökön – az állapota miatt – egy légi betegszállításra szakosodott cég különgéppel szállította haza Sast, akit a lánya kísért el. Szirénázó mentővel vitték egy fővárosi kórházba, ahol azóta is kezelik. Felesége szombaton tért haza a menetrend szerinti járattal, és első útja a kórházba vezetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Tudom, hogy rengetegen aggódnak, és már találgatnak, rémhírek kaptak szárnyra. Így valóban szükséges, hogy mindenkit megnyugtassak: Józsi nem volt kómában soha! A körülményekhez képest jól van, de hosszabb gyógyulási folyamat vár rá" – mondta a Blikknek Zsuzsa asszony, aki párja betegségéről nem kívánt elárulni részleteket.

"Azt szeretném, ha mindenkinek a mosolygós és vidám arca jutna eszébe továbbra is, ha a nevét meghallja. Mivel egyre jobban van, elég gyorsan rengeteget javult, így várhatóan visszatér majd a színpadra is, bár ehhez még idő kell. Nagyon köszönjük az aggódást, a jókívánságokat és a szeretetet, ami sokat segít a felépülésében" – tette hozzá felesége.

És, ha nem lett volna elég ok az aggódásra, Sas József feleségének még a hazaútja sem telt zökkenőmentesen, ugyanis elkeveredtek a bőröndjei a dubaji átszállásnál.