SZTÁRDZSÚSZ

Laj­csi szö­kése: meg­szó­lalt az ügy­véd, meg­lepő for­du­lat!

Több he­lyen meg­je­lent, hogy Ga­lam­bos Lajos és csa­ládja Me­xi­kóba szö­kött, és vissza se tér­nek ha­zánkba. De ez nem egé­szen így van.
  • Szerző: The_M

Néhány napja robbant a hír, hogy Lagzi Lajcsi és családja előbb Amerikába, majd pedig onnan Mexikóba ment. Egyes források szerint a mulatós zenész nem is jön haza, sőt már a boldogasszonypusztai birtokukat is kipakoltatták. Ami lehet annak a jele, hogy eladják mindenüket, hogy semmi ne kösse őket Magyarországhoz.

Viszont Galambos egyik ügyvédje, Berényi András a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy szó sincs szökésről, de még arról sem, hogy hosszabb időre akarnak eltűnni Lajcsiék. Ugyanis csak nyaral, és ezt a hatóságok engedélyezték neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

"Természetesen bejelentette elutazási szándékát. Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család."

Szóval a zenész nem menekül a magyar igazságszolgáltatás elől, egyszerűen csak pihen, amit megtehet külföldön is, hiszen nincsen ellene érvényben lakhelyelhagyási tilalom.