EZO

For­dul a kínai ho­rosz­kóp: jön a Kutya éve

A kínai újév feb­ruár 16-án pén­te­ken kö­szönt be, ez­út­tal a Kutya éve jön, jó adag sze­ren­csé­vel és ki­hí­vá­sok­kal is! Mu­tat­juk a távol-ke­le­tiek elő­re­jel­zé­sét 2018-ra!
Fotó: 123RF

A kínai újév kezdetét milliárdnyi ember ünnepli világszerte és nemcsak a kínaiak. Egyre többen vélik úgy, ahhoz megtaláljuk saját magunkat ebben a rohanó világban, vissza kell nyúlni a keleti bölcseletekhez. Egyik fontos igazodási pont a kínai naptár, mely szerint a Kutya éve köszönt ránk.

Ahogyan a kutyák jól ismertek védelmező természetükről, így a védelem kulcsfontosságú kérdés lesz az egyébként feszültséggel teli évben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Számos pozitív változás is várható, hiszen a Kutya éveiben az önmagunkon való dolgozás válik hangsúlyossá: ahogy a kutyák kiássák a mélyből a csontot, ugyanúgy nekünk is le kell mennünk a lelkünk legmélyére, hogy személyes fejlődésünkhöz felhasználhassuk a múltban gyökeredző problémákat.

A Kutya évében születetteknek szükségük lesz az összes szerencsére, ugyanis a kínai horoszkóp szerint az adott év jegyét éri a legtöbb kihívás. 

Szerencseszámuk a 3, 4 és a 9, színük pedig a zöld, piros és a lila. Szerencse viráguk a rózsa és az orchidea, ha pedig irányról van szó, akkor kelet, dél-kelet és dél.

Akik a Kutya évében születtek, jellemzően hűségesek, társaságkedvelők, szorgalmasak, élénkek, alkalmazkodóak és okosak. Nem félnek a mindennapi élet nehézségeitől, harmonikus dinamikával vesznek részt mások életében.

Erősségei: Bátor, lojális, felelősségteljes, okos és élénk.

Gyengeségei: Érzékeny, konzervatív és makacs.

Lapozz a folytatáshoz!