TESTFACTOR

Fő­nye­re­mény ez a 4 hét­köz­napi szo­kás, légy min­dig topon!

Vajon mit csi­nál­nak más­kép­pen azok a lá­nyok, akik min­dig szu­per for­má­ban van­nak? Csak a vé­let­len­nek kö­szön­he­tik alak­ju­kat, vagy eset­leg kü­lön­le­ges tit­kuk van? Meg­mu­tat­juk azt a 4 szo­kást, ame­lyik per­döntő lehet ebben a kér­dés­ben.

Nem egyedül edzenek

A barátnőddel együtt edzeni két okból is hasznos: egyrészt nehezebben mondod le az edzést, ha valaki más programja is tőled függ, másrészt pedig – akár tagadjuk, akár nem – hajt a versenyszellem. Még akkor is érdemes néha beiktatni egy közös edzést, ha inkább a magányos farkasok közé tartozol.

Fotó: Pinterest
Néha megengednek maguknak egy pohár bort

Ha azt hiszed, hogy a fitt nők mániákusan ügyelnek a diétájukra, nagyon tévedsz. Akik a legjobb formában vannak, azok általában odafigyelnek arra, hogy mit esznek, nem rongálják a testüket gyorsételekkel és cukorral, de egyébként szeretik élvezni az étkezéseket, néha akár egy-egy pohár bort is megengednek maguknak. De szigorúan csak egyet!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rengeteg vizet isznak

Aligha látsz a városban fitt nőt a vizespalackja nélkül – nem véletlenül!

Fotó: Pinterest
Figyelik a haladásukat

Ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjenek, fontos tudni, honnan indultak. Épp ezért nyilvántartják, mennyit edzettek, és a súlyukat is rendszeresen, de nem túlságosan gyakran mérik.