HŰHA

Fon­tos be­je­len­tést tett Marsi Anikó

A mű­sor­ve­ze­tés­ről és a tévét ért tá­ma­dá­sok­ról is be­szélt Marsi Anikó. Őszin­tén val­lott mun­ká­já­ról és ter­ve­i­ről.
  • Szerző: Ripost

Lassan két éve, hogy hétköznaponkéntMarsi Anikó vezeti Gönczi Gáborral a TényeketA műsorvezető most interjút adott az Origo internetes oldalnak.

Marsi Anikó 2016-ban, közel 9 év után tért vissza a képernyőre.Mint mondta a portálnak, őt a televíziózás vonzza. A Tényeket pedig egy fontos kihívásnak tartja életében. De Marsi a TV2 műsorát ért támadásokkal kapcsolatban is nyilatkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Aki kimegy a napra, az ne lepődjön meg ha lebarnul, szokták mondani. Mindannyian felnőtt, tapasztalt műsorkészítőként mondtunk igent egy napi hírműsor felkérésére."

- mondta a műsorvezető, aki tudta, hogy mit vállal és azzal is tisztában volt, hogy ez mivel jár. Ami viszont fontosabb számára az elmúlt majd két évben, hogy a támadások mellett nagyon sok szeretet is kap. Mint mondta, megtanulta nem csak a negatívumokat meghallani, hanem a pozitívumokat is megélni.

Fotó: Sulyok László

Marsi olyannyira élvezi a munkáját, hogy ha a rajta múlik, tervei szerint még hosszú ideig a Tényeknél marad!

"A csatorna hírigazgatósága hosszútávon tervez a híradóssal"

Eközben a címlapon

– mondta az Origo kérdésére Fürst-Borsos Ádám, a TV2 hírigazgatóságának sajtófőnöke. A nézői visszajelzések is azt mutatják, hogy Marsi Anikó és Gönczi Gábor párosa a lehető legjobb döntés volt a Tények műsorvezetésére.

A teljes interjút ITT olvashatod el.