SZTÁRDZSÚSZ

Fogyni próbál a TV2 betegségtől meghízott sztárja

Cseke Katinka a pajzsmirigyproblémái miatt hízott meg, és majdnem sokkot kapott, amikor 100 kilót mutatott alatta a mérleg. Jelenleg hormonokkal kezelik és heti háromszor edzőteremben is megfordul.
  • Szerző: MF

A Jóban Rosszban színésznője évek óta küzd a túlsúllyal, de mikor 100 kilót mutatott alatta a mérleg, azt már ő sem volt képes elfogadni. Korábban már próbálkozott zsírleszívással is, de az a módszer végül az is eredménytelennek bizonyult. Ezért Cseke Katinka úgy döntött, hogy gyökeresen változtat az életén. 10 kiló már le is ment róla, de még legalább húsztól szeretne megszabadulni.

Tulajdonképpen nyár végén történt, hogy 100 kiló voltam, ezt hősiesen bevallom

- árulta el az Aktív kamerájának Katinka, aki szinte sokkot kapott, mikor meglátta, hogy mennyit mutat alatta a mérleg.

A 44 éves színésznő egyedül kezdett edzeni, de aztán úgy döntött, hogy szüksége van a segítségre, ugyanis egyszer csak megállt a fogyása. Most Czanik Balázs edzi heti ötször a színésznőt. A vágyott célt azonban így is nehezen fogja elérni a TV2 színésznője. Mivel nemcsak a genetikája miatt fogy nehezen, hanem betegsége miatt is. Katinkának pajzsmirigy alulműködése van.

Az idegrendszertől elkezdve a felszívódásig nagyon sok mindent befolyásol, és ezzel nekem nagyjából 16 éve van problémám. Nagyon komoly mennyiségű hormont szedek

- vallotta be Katinka, aki ezért orvoshoz fordult, és már most látja a változást. Ugyan csak két hete jár kezelésre, de máris megszűntek a hőhullámai.

A Jóban Rosszban sztárját egyébként nem más kezeli, mint Bajor Imre egykori orvosa, akiről egy ideig többen azt állították, hogy ő is felelős a legendás színész haláláért.