DIÉTA

Fogyj le gyor­san és lát­vá­nyo­san szó­da­bi­kar­bó­ná­val - íme a re­cept!

Ez a trükk iga­zán jó ered­ményt hoz, hogy újra for­mába len­dülj.

A tavasz beköszöntével mindannyian szeretnénk karcsúbbak, csinosabbak és vonzóbbak lenni. De legalábbis megszabadulni a húsvéti lakomák nyomaitól. Van egy szuper megoldás, mely segít ebben! Nem más, mint a szódabikarbóna! Kapd elő a fűszeres szekrényből vagy a kamrából, és vesd be a kilók ellen!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Hogyan alkalmazd a módszert?

1 héten keresztül használd a szódabikarbónát, majd tarts 1 hét pihenőt.(Recept a cikk végén!)Ezután ismételheted ezeket a ciklusokat, ha szükségesnek érzed. Segít a szódabikarbóna a lúgosításban, akárcsak a méregtelenítésben. Így igazán jó szolgálatot tesz. Néhány figyelmeztetést viszont érdemes figyelembe venni. Máris mutatjuk, melyek ezek.

instagram
instagram

2. Erre figyelj oda, ha kipróbálnád

- Ne essél túlzásokba, mert megemelheti a nátriumszintet a szervezetedben, tehát fogadd meg a szünetekre vonatkozó tanácsunkat!

- Inkább válassz másik módszert, ha terhes vagy, szoptatsz, esetleg máj- vagy vesebetegségben szenvedsz, és szintén kerüld, ha magas a vérnyomásod.

- Természetes kísérőtünet, hogy többet iszol majd a kúra mellett, ezen ne lepődj meg, viszont gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről.

Nézd meg, hogyan működik a módszer! LAPOZZ!

Eközben a címlapon

3. Íme a recept

3 dl vízhez keverj 0,5 teáskanál szódabikarbónát, és éhgyomorra idd meg. Ha még jobban szeretnéd fokozni a hatást, akkor adj a keverékhez 2 evőkanál citromlevet vagy ugyanennyi almaecetet.