KEDVENC

Fo­gadj örökbe ka­rá­csony­kor, nem bánod meg

Ha az utolsó pil­la­nat­ban sem tudod, hogy mit vá­sá­rolj aján­dékba, dönts az örök­be­fo­ga­dás mel­lett. Nincs az a gye­rek, aki ne örülne a sok-sok aján­dék mel­lett egy vir­tu­á­lis ne­ve­lő­szü­lői ok­le­vél­nek.

Vészesen közeleg az ünnep, és ha még nem sikerült mindenkinek ajándékot vásárolnod, itt a nagy lehetőség, hogy jótékonysággalegybekötve szerezz örömet.

A Budakeszi Vadaspark által meghirdetett virtuális örökbefogadási lehetőség nagyon jó ötlet ahhoz, hogy igazi tudatos örökbefogadó „szülők” legyenek az akit megajándékozol.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A testre szabott állat kiválasztása azonban nem is olyan könnyű, mint azt sokszor elsőre gondolnád: közel 50 faj közül kell megtalálod a tökéletes ajándékot. Az örökbefogadó szülő egy névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, úgynevezett Zöld Diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a Vadasparki Gondoskodó titulussal.

Évente egyszer pedig szeretettel várják szülői értekezletre, ahol az örökbefogadó és egy kísérője ingyen látogathatja meg kis, vagy éppen nagy védencét, valamint elbeszélgethet az állatgondozókkal is, hogy megbizonyosodhasson gondozottja jólétéről és boldogságáról.

Ezenkívül a neve felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is. Az örökbefogadás egy évig érvényes, és minimális támogatási összege 8.000 Ft/fő/állat.