FÜLES

Or­vo­sok fel­ügye­lik Fodor Zsóka ál­la­po­tát!

A 75 éves szí­nésznő egész­sé­ge­seb­ben él, mint va­laha! Rend­sze­re­sen jár szű­rő­vizs­gá­la­tokra, és vi­ta­min­dús éte­le­ket fo­gyaszt!
  • Szerző: P.I.

Fodor Zsóka a téli időszakban fokozottabban figyel egészségére. Az elismert színésznőnek különleges praktikái vannak a betegségek megelőzésére.

"Egy művészember nemcsak magáért felel, hanem a kollégáiért is. Ha egy darabból kiesek, akkor veszélybe kerülhet az előadás. Minden áldott reggel, éhgyomorra megiszom egy pohár gyógyvizet, frissen facsart citromlevet, majd apróra vágott, nyers foghagymát eszek. Sok paprikát, paradicsomot, és C-vitaminban gazdag zöldséget fogyasztok. A homeopátiában nem hiszek, sokkal inkább az orvostudományban. Félévente pedig eljárok szűrővizsgálatokra" - mondta a -nak Zsóka, aki ki sem lát a sok munkából, szinte folyamatosan színpadon áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nagy sikerrel játsszuk az Örömlányok végnapjai című darabot, és hamarosan átteszem a székhelyem majd Békéscsabára, hiszen kezdődik a My Fair Lady. Munkából van elég" - tette hozzá a népszerű színésznő, aki influenza ellen védőoltást sosem adat be magának, mert az injekció tünetei is legyengíthetik szervezetét, így szintén veszélybe kerülnének az előadások.