FOCI-VB

Meg­lepő tipp, ez a csa­pat lehet vi­lág­baj­nok sztár­fo­cis­tánk sze­rint

Bel­gium a tit­kos fa­vo­rit Ju­hász Ro­land­nál. A Vi­deo­ton já­té­kosa az ar­gen­ti­nok­nak is druk­kol.
  • Szerző: HBK

A Videoton labdarúgócsapatával idén magyar bajnoki címet nyerő Juhász Roland a -nak elárulta, kit tart a 2018-as világbajnokság egyik titkos esélyesének.

Juhász Roland (balra) jól ismeri a belga focit, nagyra tartja a csapatukat
Juhász Roland (balra) jól ismeri a belga focit, nagyra tartja a csapatukat
Fotó: AFP

„Nálam a belgák a titkos favoritok, sokan már két éve is a legjobbak közé várták őket az Európa-bajnokságon. A keretük fiatal és nagyon erős, a játékosok pedig az Eb óta még több rutint szereztek” – kezdte Juhász, aki éveket játszott Belgiumban az Anderlecht csapatában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A többszörös magyar bajnok védő azt is elárulta nekünk, melyik együttest tartja a legerősebbnek a torna előtt.

„Brazília most a topcsapatok közül is kiemelkedik, a felkészülés alatt elég meggyőző játékot mutatott. Rájuk nem jellemző módon a védekezésüket is összerakták, támadásban pedig mindig is klasszisok voltak. A spanyolokat is odavárom a legjobbak közé, a németekben viszont nem érzem most a címvédés lehetőségét. Annak is örülnék, ha az argentinoknak egyszer kijönne a lépés, Lionel Messi miatt régóta szurkolok nekik.”

Juhász úgy látja, Neymarék kiemelkednek a világbajnokság mezőnyéből
Juhász úgy látja, Neymarék kiemelkednek a világbajnokság mezőnyéből

A rutinos játékos megérzése szerint a torna gólkirálya egy olyan játékos lesz, akire előzetesen senki nem tippelt volna.

„Meglepetést várok a gólkirályi versenyben, szerintem nem Ronaldo vagy Messi végez az élen, hanem egy új csillag, akire senki nem számít” – vélekedett Juhász.

Eközben a címlapon