OLDALVONAL

Bun­da­gyanú, egy­mil­li­ó­ért ve­szít­het a Real Mad­rid el­len­fele

A baj­noki cím sor­sá­ról dönt a spa­nyol sztár­csa­pat va­sár­napi meccse, az egyik já­té­kos szer­ző­dése dönt­het el min­dent.
  • Szerző: HBK

A Real Madrid és a Barcelona labdarúgócsapata nagy harcban van a spanyol bajnoki címért, a két rivális vasárnap este egy időben játssza utolsó meccsét a La Ligában ebben a szezonban. A madridiaknak elég egyetlen pontot szerezniük, hogy elsők legyenek, a Málagának pedig sok oka nem lesz arra, hogy győzelemre játsszon Cristiano Ronaldóék ellen.

Isco miatt fizethet sokat a Real Madrid
Isco miatt fizethet sokat a Real Madrid

A madridi csapatnak ugyanis a hírek szerint egymillió eurót (310 millió forint) kell utalnia az andalúziai klubnak, ha 2012 után megint behúzza a bajnokságot. Ennek egy régi szerződés az oka: a Real még 2013-ban vásárolta meg a Málagától Iscót, a középpályás szerződésébe pedig belevettek egy záradékot, miszerint új csapatának fizetnie kell, ha a játékos bajnok lesz a fővárosiakkal az első öt szezonjában.  

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Érdekesség, hogy a Málaga már korábban is sokat tett azért, hogy a Real legyen a bajnok, április elején 2–0-ra legyőzte a Barcelonát, ami nagyon fontos volt Zinédine Zidane csapatának.