SHOWBIZ

Heves csó­kot adott Har­rynek, így kö­zölte Meg­han, hogy ter­hes?

A her­cegi pár éle­té­ről már most so­ro­za­tot ké­szí­tet­tek, a má­so­dik rész­ben az es­küvő előtti időt, és a há­zas­ság első né­hány hó­nap­ját dol­goz­ták fel.
  • Szerző: Ripost
Egy kép a sorozat ajánlójából.
Egy kép a sorozat ajánlójából.

Egy új filmben képernyőre vitték, hogy Meghan Markle hogyan mondhatta el férjének, Harry hercegnek, hogy terhes. A Harry & Meghan: Becoming Royal című műsorban a hercegné heves, szenvedélyes csókot adott a hercegnek, miután közölte a boldog hírt - írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A filmben azt láthatjuk, hogy a készítők szerint mi történt a palota ajtajai mögött a hercegi esküvőt megelőzően, majd a házasság első pár hónapjában. A show-ban Harry segít Meghan királyi életbe való beilleszkedésében, a Kensington-palotában virágokkal, gyertyákkal, pezsgővel és egy házi készítésű plakáttal köszöntötte szerelmét.

A legizgalmasabb jelenet azonban az, amikor Meghan közli Harryvel, hogy babát vár. Az elképzelés szerint a herceg kiskutyát adott párjának, de egyből rájött, hogy cserébe nagy híreket fog kapni – egész egyszerűen abból, ahogyan felesége ránézett. Ekkor tudta meg, hogy Meghan babát vár.

A film egyébként a folytatása a tavalyi Harry & Meghant: A Royal Romance című mozinak. Ebből a részből megtudhatjuk majd, hogy Meghan Markle-nek a királynő hogyan tiltotta meg, hogy Diana hercegnő ékszereit viselje, de Katalin hercegné és Meghan kapcsolatába is betekintést nyerhetünk. Egy jelenetben Cambridge hercegnéje arra figyelmezteti Sussex hercegnéjét, hogy sosem tudja majd az élete minden területét irányítani.

A 37 éves Meghant egy amerikai színésznő, Tiffany Smith alakítja, míg a 34 éves Harry-t Charlie Field formálja meg.