RIPOSTER

Fi­gye­lem, így ra­bol­hatja el a ku­tya­maffia az ár­tat­lan ál­la­to­kat

Min­den ál­lat­tartó rém­álma vált va­lóra Bu­da­pes­ten: egy 6. ke­rü­leti kö­zért elől el­tűnt két ki­kö­tött kis­ku­tya. Az állat gaz­dája a Ri­post­nak ele­ve­ní­tette fel a tör­tén­te­ket.
  • Szerző: RIPOST

"A tizenegy éves Borzit és a hatéves keverék Maszatot a Szondi utcai közért elől kötötték el múlt kedden, nem messze onnan, ahol lakunk" – mesélte lapunknak szomorúan a két kutya gazdája Budapesten.

"A szokásos déli sétára ugrottam le velük. Mentünk egy kört, aminek a végén valamivel kevesebb, mint öt percre beugrottam a boltba. Amikor kijöttem, legnagyobb megdöbbenésemre a kutyák nem voltak sehol. Kizárt, hogy elszöktek volna: duplacsomóra kötöttem a pórázt, ahogy mindig is szoktam, emellett olyan ragaszkodó állatok, hogy rendszeresen megpróbálnak utánam jönni. Ha elszabadultak volna, inkább a boltba jöttek volna utánam. Természetesen mind a kettő chipelve van, és biléta is van a nyakukban"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- elevenítette fel Fejes Sándor, aki saját nyomozásba kezdett, és megdöbbentő tényekre bukkant: kutyamaffia rabolhatta el szeretett állatait!

Fotó: Markovics Gábor

Ennek részletei a napilap keddi számában olvashatók!