HŰHA

Fi­a­tal sze­relme érett­ségi után össze­köl­tö­zik Pin­tér Ti­bor­ral!

Pin­tér Tibor "Tenya" egy nála hu­szon­há­rom évvel fi­a­ta­labb lányba sze­re­tett bele. A sze­rel­me­sek az össze­bú­to­ro­zást ter­ve­zik! Már csak egy dolog áll az út­juk­ban: a lány­nak le kell érett­sé­giz­nie...
  • Szerző: RIPOST

Pintér Tibor rutinosnak mondhatja magát a szerelem terén! A színész már túl van két házasságon, egy évvel ezelőtt pedig egy huszonhárom évvel fiatalabb lányba, Fridába szeretett bele!A pár kapcsolata hamarosan komoly mérföldkőhöz érkezik, azonban addig is komoly feladat áll a fiatal lány előtt, hamarosan érettségizni fog!

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Immár egy éve vagyok szerelmes Fridibe, aki most fog érettségizni egy vidéki gimnáziumban. Talán soknak tűnhet a köztünk lévő korkülönbség, de a színészek világában ez egyáltalán nem számít egyedi esetnek. A legnagyobb példaképeim is rendre húsz, harminc, sőt negyven évvel fiatalabb lányokkal élték le az életüket"- mondta el a Lokálnak Tenya, aki komoly terveget szövöget húszéves kedvesével.  

Ha elvégzi az iskolát, felköltözik hozzám Budapestre. Itt képzeli el a jövőjét, méghozzá velem. Stabil a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy majd csak lakva ismerjük meg egymást igazán.

Mostanában csak heti, kétheti rendszerességgel tudunk találkozni, ami mennyiségben igen kevés, de minőségben annál több. Olyankor maximálisan egymáséi vagyunk, igyekszünk minél inkább belefolyni a másik életébe. Ő gyakran elkísér előadásokra, ott van velem a háttérben, míg én igyekszem őt jó tanácsokkal ellátni a jövőre nézve. Megvan köztünk a kémia, és azt hiszem, ez a legfontosabb" - ábrándozott Tenya a közös jövőről.