LELKIZŐ

Fiatal férfiak üldözik Gregor Bernadettet, de esélyük sincs

A gyönyörû színésznő azt is elárulta, miért kosarazza ki a fiatalabb férfiakat.
  • Szerző: Ripost

Bár egy hölgy korát nem illik firtatni, Gregor Bernadett nem titkolja, hogy 47 éves. Sőt ha kérdezik, azonnal meg is mondja az igazat, nem szépít. Persze, könnyű neki – gondolják sokan –, hiszen legalább tíz évet letagadhat, a különleges szépsége mit sem kopott az elmúlt évtizedekben. Bernadett ennek ellenére soha nem a külsejével szeretett volna érvényesülni.

A színművészetin egy osztályba járt többek között Schell Judittal, Kéri Kittyvel, Marozsán Erikával. Szerinte köztük nem számítottam különlegesen szépnek.

"A szépség egyébként is relatív. Merem remélni, hogy az a sok szerep, ami megtalált az elmúlt 24 évben, nem csak a külsőmnek szólt. Eljátszhattam mindent, amit csak szerettem volna, most visszagondolva azt mondom, nagyon elégedett vagyok a sorsommal. Pláne úgy, hogy megkaptam a Jászai Mari-díjat is, amire, megmondom őszintén, nem számítottam. Mérhetetlenül jó érzés volt átvenni ezt a komoly szakmai elismerést, ami egyik pillanatról a másikra nagy változást hozott az éle­tembe. Úgy érzem, kötelez ez a díj" – magyarázza Bernadett. A rangos elismerés egyfajta választóvonal lett az életében. Úgy érzi, muszáj ragaszkodnia a minőséghez. Így már azt is na­gyon megválogatja, hogy milyen felkérésre mond igent.

"A minap például megkeresett egy magazin, fürdőruhás fotózást szerettek volna. A néni azonban már nem mutatja meg magát – teszi hozzá a jellegzetes hangján kacagva a színésznő, majd így folytatja: – Ezt már nem vállalom el, ahogy azt sem szeretném megmutatni a világnak, ha lesz valakim, akit szeretek".

Ha már szerelem... Bernadett arról is mesélt a Borsnak, hogy a saját korosztálya helyett inkább a fiatalabb férfiak kezdtek rajongani érte. Levelekkel bombázzák, virtuális virágcsokrot kap, az interneten ke­resztül udvarolnak neki. A sztárvilágban egyre több hölgy dönt 8-9-10 évvel fiatalabb pár mellett, de Gregor Bernit kifejezetten zavarja, ha ennyivel fiatalabb egy férfi.

"Huszonhárom évesen szültem, a nagyobbik fiam, Bence 24 éves. Eleve mindig kívülről szemléltem az érettebb korba lépő nők iránt érdeklődő férfiakat, de amióta a gyermekem egy két méter magas férfivá érett, még távolabbról szemlélem az ilyen jellegű kapcsolatokat. Számomra a fiatal férfi a fiam, nem tudok és nem is akarok elvonatkoztatni ettől a képtől. Szóval esélyük sincs a fiatal hódolóknak!"