TÜZELŐÁLLÁS

Fan­tasz­ti­kus ma­gyar sport­si­ker, a Fradi edzője lett a világ leg­jobbja!

Varga Zsolt öt tró­feát nyert 2018-ban az FTC férfi ví­zi­lab­da­csa­pa­tá­val. A szak­osz­tály tör­té­ne­té­nek leg­jobb évét zárta.
  • Szerző: HBK

Az FTC férfi vízilabdacsapatát irányító Varga Zsoltot választották a világ legjobb edzőjének, miután együttesével öt trófeát nyert 2018-ban.

Varga Zsolt 2018-ban öt trófeát nyert az FTC pólósaival
Varga Zsolt 2018-ban öt trófeát nyert az FTC pólósaival
Fotó: MTI

A szakosztály történetének legjobb évét zárta, a Fradi pólósai minden sorozatot megnyertek, amiben elindultak. Az FTC tavasszal megvédte címét az Euro Kupában, majd 18 év után aranyérmes lett a magyar bajnokságban. Ezt követően a játékosok előbb az Európai Szuperkupát, majd a Magyar Kupát és végezetül a Magyar Szuperkupát emelhették a magasba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hatalmas megtiszteltetés ez a díj. Több szempontból is örülök. Az első, hogy a vízilabda-szakma, a legjobb edzők engem tartanak érdemesnek erre a díjra. A másik, hogy úgy érzem ez annak a szemléletnek is a sikere, amivel dolgozom. Köszönettel tartozom a csapatomnak az elvégzett munkáért és azért, hogy bizalmat szavaznak nekem. Szeretném megköszönni a klub vezetésének az elmúlt évek támogatását és hitét bennem és a munkámban” – idézte Varga Zsoltot a fradi.hu.