OLDALVONAL

Hi­he­tet­len so­ro­zat, a Fradi lehet Eu­rópa leg­jobb csa­pata

A Fe­renc­vá­ros a leg­utóbbi hat meg­sze­rez­hető arany­érem­ből mind­egyi­ket be­gyűj­tötte. Csü­tör­tö­kön kez­dő­dik a leg­ne­he­zebb fel­adat, a Baj­no­kok Li­gája nyol­cas dön­tője, ami­vel meg­ko­ro­náz­hatná az utóbbi más­fél évét a ma­gyar sztár­csa­pat.
  • Szerző: ST

A Ferencváros pólósai a májusban véget ért döntőben megvédték magyar bajnoki címüket, amelyet tavaly 18 év után hódítottak el ismét. Az olimpiai bajnok Varga Zsolt által irányított zöld-fehérek 2018-ban a Magyar Kupát, a Magyar és az Európai Szuperkupát, valamint az Eurokupát is megnyerték. Hatból hat tehát a Fradi mérlege a legutóbbi hat sorozatban, amelyben elindult.

A Fradi megvédte bajnoki címét
A Fradi megvédte bajnoki címét
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A BL a legnagyobb kihívás

A csütörtökön kezdődő Bajnokok Ligája nyolcas döntője a hetedik, egyben a legnehezebb a sorban.

A lendületünk, remélem a hannoveri nyolcas döntőig kitart, és erőt ad.

Remélem, hogy Jug Dubrovnik ellen tudunk olyat produkálni, ami megkoronázza ezt az évet

– mondta el Varga Dénes, a Ferencváros olimpiai bajnok pólósa a klub honlapján az OSC elleni bajnoki döntő utolsó mérkőzése után.

Varga Dénes a Szolnokkal már nyert Bajnokok Ligáját
Varga Dénes a Szolnokkal már nyert Bajnokok Ligáját
Fotó: Szabolcs László

A Fradi a második legesélyesebb

A Ferencváros nem is esélytelen arra, hogy megnyerje a legrangosabb európai kupát. A fogadóirodák az olasz sztárcsapat, a Pro Recco után a magyar bajnokot látják az aranyérem fő várományosának. A fővárosiak sikerére 9-szeres pénzt fizetnének. A trófea megszerzésében nagy segítségére lehet a klubnak a négy olimpiai bajnok klasszis: Varga Dénes, Nikola Jaksics, Szlobodan Nikics és Sztefan Mitrovics.

Varga Zsolt sikert sikerre halmoz a Fradival
Varga Zsolt sikert sikerre halmoz a Fradival
Fotó: Szabolcs László

Horvát ellenfél a negyeddöntőben

Magyar csapat legutóbb 2017-ben nyerte meg a Bajnokok Ligáját, akkor a Szolnok végzett az élen. A 2018 óta szenzációs sorozatot produkáló Ferencváros lehet a következő. A Fradi csütörtökön 16 órától a horvát Jug Dubrovnik ellen játssza a negyeddöntőt.

Eközben a címlapon