OLDALVONAL

Döbbenetes világcsúcs a Fradinál, hüledeznek a sportszakértők

A nyáron három olimpiai bajnokkal erősítő Ferencváros karnyújtásnyira van attól, hogy idén is megnyerje a férfi vízilabda Eurokupát. Elképesztő, mi lesz itt...
címkék:
  • Szerző: ST

A Fradi keretében szerepel a legtöbb olimpiai bajnok vízilabdázó a világon. Az Eurokupa döntőjének visszavágóján ennek ellenére nem lesz könnyű dolga a fővárosiaknak.

A magyar csapat a döntő első mérkőzésén 9-8-ra győzte le az olasz Banco BPM SM Busto együttesét a Komjádi uszodában.

Nehéz megmondani, hogy mire elég az egy gól. Néha nagyon nehéz még egy tetemesebb előnnyel is játszani.

Én úgy gondolom, hogy most úgy megyünk ki, hogy mindenkiben az van száz százalékig, hogy nyernünk kell és pont. Ez a legfontosabb

mondta el Varga Zsolt, a Ferencváros vezetőedzője.

Három olimpiai bajnok érkezett

A játékosként olimpia bajnok trénert sok edző irigyelheti, hiszen együl a Fradi rendelkezik hat olimpiai bajnokkal. Madaras Norbert, Varga Dániel és Sztefan Mitrovics már tavaly is a keret tagja volt. A nyáron melléjük érkezett Varga Dénes, Szlobodan Nikics és Nikola Jaksics, valamint a világbajnok Vámos Márton.

Most jött el annak az ideje, hogy meg kellett tennünk azt a bizonyos utolsó lépést, hogy a Ferencváros Magyarországon és Európában is megkerülhetetlen tényező legyen.

Minden sorozatban bajnokok akarunk lenni, addig megyünk előre, amíg ez nem sikerül

nyilatkozta a sztárigazolások bejelentését követően Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója.

Összejöhet a címvédés

A Fradi pedig jó úton halad efelé, az újabb Eurokupa-győzelem komoly tényezővé tenné a klubot az európai vízilabdázásban. A magyar bajnokságban szintén van esélye Varga Zsolt csapatának az aranyra, amely jelenleg fej-fej mellett halad a BL-címvédő Szolnokkal.  Jövőre pedig vélhetően már a BL-ben bizonyíthat a Fradi.

címkék: