KIAJOBB

Kemény menet, a Haladás a Fradinak is feladta a leckét

Ne­he­zen törte meg a Ha­la­dás el­len­ál­lá­sát a Fe­renc­vá­ros a lab­da­rúgó NB I szom­bati já­ték­nap­ján.
  • Szerző: mv

Az éllovas Ferencváros Lovrencsics Gergő bombagóljával és Sigér Dávid közeli lövésével 2-0-ra verte odahaza a Haladást. A 69. percig 0-0-ra állt a meccs, vagyis jól tartották magukat a sereghajtó vendégek, feladták a leckét a Fradinak. A szombathelyiek kapusát, Király Gábort reklamálás miatt az első hazai gól után kiállították. A Haladás nehéz ellenfélnek bizonyult, két győzelem után szenvedett vereséget.

Gorriaran és ferencvárosi társai nem hibáztak a Haladás ellen
Gorriaran és ferencvárosi társai nem hibáztak a Haladás ellen
Fotó: MTI
EZT OLVASTAD MÁR?

A Mol Vidi FC sem hibázott, Futács Márkó góljával 1-0-ra nyert a Mezőkövesd ellen. Ez azt jelenti, hogy a címvédő fehérváriak továbbra is nyolc ponttal szorulnak a listavezető FTC mögé.

A Honvéd 3-0-ra verte a Paksot, a magyar válogatottba meghívott Holender Filip két góllal járult hozzá a sikerhez. Az Újpest két nyeretlen meccs után győzött, Traoré 11-esből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a Kisvárdát.

Vereséggel mutatkozott be az MTK Budapest kispadján a héten kinevezett Lucsánszky Tamás, miután csapata 3-2-re kikapott a Puskás Akadémia otthonában

OTP Bank Liga, 25. forduló: FTC-Haladás 1-0, Honvéd-Paks 3-0, Vidi FC-Mezőkövesd 1-0, Puskás Akadémia-MTK 3-2, Újpest-Kisvárda 1-0. A tabella élcsoportja: 1. FTC 55 pont, 2. Vidi 47, 3. Újpest 40.