TÜZELŐÁLLÁS

Meg­szó­lalt Reb­rov, nagy vál­to­zá­sok lesz­nek a Fra­di­nál

Az ukrán szak­em­ber­nek szük­sége van új já­té­ko­sokra, de konk­ré­tu­mo­kat nem akart el­árulni. Üzent azok­nak is, akik­kel eddig együtt dol­go­zott.
  • Szerző: HBK

A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Szerhij Rebrov nem titkolta, hogy a téli átigazolási időszakban szeretne szerződtetni új játékosokat.

Rebrov szerint néhány új játékos biztosan kell a Fradi keretébe
Rebrov szerint néhány új játékos biztosan kell a Fradi keretébe
Fotó: Sulyok László

Az ukrán edző augusztus végén váltotta Thomas Dollt a kispadon, majd a Fradival őszi bajnok lett, még úgy is, hogy a Viditől kikaptak a 16. fordulóban. Azon a meccsen már nem játszott Böde Dániel, akit Rebrov egy hétre kitett a keretből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden csapatnak szüksége van rendszeresen kisebb vérfrissítésre. Néhány új játékos kell a keretbe, aki pedig nem kellően motivált, attól el kell köszönni, ez a futball része. Az első helyen állunk, jól játszva, szerencsére nem kell kapkodva mindent megváltoztatnunk. De mindig lehet olyan futballistát találni, aki tovább erősíti az együttest. Van néhány poszt, ahol mindenképpen szeretnék erősíteni, de egyelőre nem mondok konkrétumokat, mert nem akarom, hogy egyes játékosoknak elvesszen a motivációja. Az a filozófiám, hogy minden játékosnak meg kell küzdenie a helyéért a kezdőcsapatban, ehhez pedig valamennyi posztra két játékos kell. Az a futballista, akinek nincs csapaton belüli konkurenciája, nem fog fejlődni, vagy legalábbis nem a megfelelő ütemben”idézte az NSO Rebrovot, aki a Fradi Tv-nek nyilatkozott a terveiről.