SZTÁRDZSÚSZ

Fel­vá­gott has­sal éb­redt a kór­ház­ban a volt X-fak­to­ros

Nem várt komp­li­ká­ci­ók­kal szem­be­sül­tek Kál­lai-Kiss Zsófi or­vo­sai, kény­te­le­nek vol­tak fel­vágni a fi­a­tal lány hasát. Nem így ter­vez­ték a mű­té­tet.
  • Szerző: Ripost

Súlyos hasi műtéten esett át a múlt héten Kállai-Kiss Zsófi, a 2014-es X-Faktor versenyzője. A fiatal lány szike nélküli műtétre készült, végül tizenkét centis vágással a hasán ébredt fel az altatásból.

(Fotó: RTL Klub)
(Fotó: RTL Klub)
EZT OLVASTAD MÁR?
Laparoszkópiás - szike nélküli - műtétre feküdtem be a kórházba, de a beavatkozás során kiderült, hogy a petefészekcisztámat ezzel a módszerrel nem lehet eltávolítani, így tizenkét centis vágással a hasamon ébredtem az altatásból.

Kissé sokkoló volt, noha erre a lehetőségre is felkészítettek az orvosok" - árulta be a Borsnak az énekesnő, aki a kellemetlenségnek ellenére meg volt elégedve az orvosok és nővérek munkájával.

Zsófi már jól van, és otthon lábadozik.

A volt x-faktorost akkor szerette meg az ország, amikor a tehetségkutató 2010-es válogatójában kivételes átéléssel adta elő Cserháti Zsuzsa egyik számát. Bár azon a versenyen nem jutott be az élő show-ba, a 2014-es szériában már igen, és karrier­je azóta is szépen ível felfelé.