SZTÁRDZSÚSZ

Felvágott hassal ébredt a kórházban a volt X-faktoros

Nem várt komplikációkkal szembesültek Kállai-Kiss Zsófi orvosai, kénytelenek voltak felvágni a fiatal lány hasát. Nem így tervezték a mûtétet.
  • Szerző: Ripost

Súlyos hasi műtéten esett át a múlt héten Kállai-Kiss Zsófi, a 2014-es X-Faktor versenyzője. A fiatal lány szike nélküli műtétre készült, végül tizenkét centis vágással a hasán ébredt fel az altatásból.

Laparoszkópiás - szike nélküli - műtétre feküdtem be a kórházba, de a beavatkozás során kiderült, hogy a petefészekcisztámat ezzel a módszerrel nem lehet eltávolítani, így tizenkét centis vágással a hasamon ébredtem az altatásból.

Kissé sokkoló volt, noha erre a lehetőségre is felkészítettek az orvosok" - árulta be a Borsnak az énekesnő, aki a kellemetlenségnek ellenére meg volt elégedve az orvosok és nővérek munkájával.

Zsófi már jól van, és otthon lábadozik.

 

A volt x-faktorost akkor szerette meg az ország, amikor a tehetségkutató 2010-es válogatójában kivételes átéléssel adta elő Cserháti Zsuzsa egyik számát. Bár azon a versenyen nem jutott be az élő show-ba, a 2014-es szériában már igen, és karrier­je azóta is szépen ível felfelé.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?