ÉLETMÓDI

Fel­rob­ban­totta az in­ter­ne­tet a meg­vert anyuka sok­koló val­lo­mása - VIDEÓ

Bru­tá­li­san meg­verte párja az anyu­kát a sza­kí­tás után. A nő vi­de­ója pedig né­hány óra alatt mil­li­ók­hoz ju­tott el.

Emma Murphy anyuka és fitneszblogger. Amit hétfőn csinált, az sokkoló, megdöbbentő és elképesztően bátor. Az anyuka ugyanis egy brutális videót töltött fel Facebookra, nem sokkal azután, hogy párjával szakított és erre a férfi brutálisan megverte őt.

Mint mondja, sokat gondolkozott rajta, hogy közzétegye-e a felvételt. De végül úgy érezte, hogy ez a helyes lépés, mert az erőszak semmire nem válasz, és sokan lehetnek az ő helyzetében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tönkrement kapcsolat

Emma 26 éves, két gyereke van. Úgy érezte, hogy párjában megtalálta élete szerelmét, még ha néha voltak is a kapcsolatukban hullámvölgyek. Tavaly kiderült a férfiról, hogy megcsalja Emmát. Először tagadta, de a másik nő terhes lett, így felborult az életük. A nő mégis adott újabb esélyt a kapcsolatuknak, egészen addig, amíg újabb félrelépés nem történt. Akkor vonta felelősségre a férfit, aki ököllel csapta őt arcon válaszként.

Azt hitte, ő a hibás

Emma a videóban elmondja, hogy nem ez volt az első alkalom. Több alkalommal is kapott verést, ennél pedig csak az volt szörnyűbb, hogy éveken át abban a hitben élt: ő a hibás és ő a pszichopata. A férfi ugyanis ezeket ismételgette neki. Most viszont eljutott odáig, hogy biztosan tudja, ez nincs rendjén. Az anyuka új életet kezd, hiszen nem nőhetnek fel így a gyerekei. A videó végén pedig azt kéri, mindenki, aki hasonló helyzetben van, kérjen segítséget! És mindenki, aki ismer ilyen helyzetben lévő nőt, ossza meg a videót, hogy eljusson az áldozatokhoz. A videót csaknem 80 ezren osztották meg idáig. Több mint 4 millióan nézték meg. A kommentek száma pedig eléri a 12 ezret a tegnapi közzététele óta.

I thought long and hard before posting this video, this is very difficult for me but I have to do what is RIGHT, if you... Posted by Emma Murphy on 2015. július 6.
Eközben a címlapon