TESTFACTOR

Fel­rob­ban­totta a stú­diót a bru­tá­lis testű rúd­tán­cosnő!

Laza ki­mo­nó­ban lé­pett a szín­padra, majd a japán nők alá­za­tos­sá­gá­val ti­pe­gett az olasz te­het­ség­ku­tató zsű­ri­tag­jai elé. Hagyta le­csúszni csu­pasz bőrén a se­lyem­hol­mit, majd apró bi­ki­ni­jé­ben fel­len­dült a rúdra. Ami ez után kö­vet­ke­zett, az maga a csoda!

Hatalmas moraj futott végig a közönség sorain, amikor a Tomoko néven felkonferált és egyébként japán nemzetiségű versenyző levette a kimonóját. Nyilvánvalóvá vált ugyanis, hogy nem egy húszéves lány, hanem egy jóval idősebb, egész pontosan 70 éves nő fog a rúdon tekeregni.

Tomoko tehát ott állt szinte pucéran, egy szál bikiniben és 70 évesen a színpadon... és mindenkinek leesett az álla! A zsűrinek is, a nézőknek .

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ilyen feszes testű, tónusos izomzatú nőt bizony a 40 évesek közt is ritkán látni! Semmi nyoma narancsbőrnek, sehol egy terhességi csík!

Tomoko nem engedte magának, hogy a dicsérő pillantásokban sütkérezzen, azonnal felpattant a rúdra.Hihetetlen energikusan, kimérten, kecsesen. Mint egy akrobata gésa! Minden egyes mozdulatot hosszan kitartva, könnyedén mozgott, egyáltalán nem tűnt úgy, mintha erőlködne.

Tomoko elképesztő show-t nyomott le az olasz Got Talent műsorában!

Eközben a címlapon

"Pusztán az, hogy 70 éves vagy, még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz rúdtáncos" - mondta a később szűkszavúan nyilatkozó a művésznő. Még annyit árult el, hogy 43 évvel ezelőtt költözött Olaszországba, mégpedig azért, hogy operaéneklést tanuljon. Tomoko azonban ennél sokkal többet nem mondott, így sejtelmesen több kérdést is nyitva hagyott. Például nem derült ki az sem, hogy végső soron mivel is foglalkozott az elmúlt 43 év alatt.Talán hamarosan fény derül rá, hiszen a 70 éves japán nő tomboló sikere után tovább jutott a következő fordulóba. És már most rendkívül népszerű.

Rúdtáncos videóját az elmúlt napokban csaknem egymillióan nézték meg az interneten. Biztos hallunk még róla!