SZTÁRSZERENCSE

Fél­mil­lió fo­rint gyűlt össze a hon­ta­lan ál­la­tok tá­mo­ga­tá­sára

Si­ke­res volt Ma­gyar­or­szág első on­line ka­szi­nó­já­nak, a vegas.hu-nak a Hon­ta­lan Ál­la­tok Vi­lág­napja al­kal­má­ból in­dí­tott tár­sa­dalmi fe­le­lős­ség­vál­la­lási prog­ramja.

Mindössze 4 nap leforgása alatt az online kaszinó játékosai 53.341 alkalommal pörgették meg a Mega Moolah szlot játékát, ennek köszönhetően a vegas.hu 500.000 forinttal támogatja a Fejér Megyei Állatvédők Egyesületét, a FEMA-t (www.femaallatmentok.hu).

Az augusztus 16. és 19. között zajló jótékony kezdeményezéshez az online kaszinó játékosai úgy csatlakozhattak, hogy szerencsét próbálnak a Mega Moolahon.

A vegas.hu 500.000 forintos támogatást ajánlott fel, amennyiben összejön legalább 50 ezer pörgetés. Mindössze négy nap alatt sok szerencsés is örülhetett: összesen 100 darab jackpot nyeremény is gazdára talált, köztük a legnagyobb több mint 7 millió forint volt.

A FEMA a támogatást orvosi költségekre, tápokra és felszerelésekre kívánja fordítani. A vegas.hu a jövőben további jótékony célú kampányokat is tervez.