INSIDER

Fél­mez­te­le­nül gá­zol­ták el a fi­a­tal ma­gyar fo­cis­tát: azon­nal meg­halt

A fi­a­tal fo­cista 1 hete nyerte meg a baj­nok­sá­got csa­pa­tá­val, Ró­bert az ün­nep­ség­ről tar­tott haza, ami­kor ha­lálra gá­zolta egy nő...
  • Szerző: Ripost

Tragédia árnyékolja be a Poroszló U19-es csapatának Heves megyei II. osztályú bajnoki címét.Kolompár Róbertet az ünneplést követően halálra gázolták. A 17 éves focista a csapat egyik leggólerősebb játékosa volt.

Illusztráció
Illusztráció
EZT OLVASTAD MÁR?

"Egy hete nyerték meg a bajnokságot, már akkor is volt egy ünnepség, ami szombaton folytatódott. A buli nyolc óra körül ért véget, és az egyik csapattárs szülei felajánlották neki, hogy hazaviszik autóval Besenyőtelekre. Ám Robi ezt nem fogadta el és pár emberrel még továbbment egy poroszlói szórakozóhelyre. Éjjel 11 óra körül indult haza, gyalogolt az országúton a sötétben, és egy autós halálra gázolta" - mondta el a Borsnak Rickó Zoltán az egyesület alelnöke.

A fiú félmeztelenül mászkált a vaksötétben. Ingét méterekre a balesettől találták meg. Egy füzesabonyi nő ütötte el, aki a baleset után azonnal kiszállt az autóból, mentőt hívott és segíteni próbált Róbertnek. A focista életét azonban nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.