INSIDER

Fel­há­bo­rító rész­le­tek: 5 fel­nőtt is csak bá­multa a vé­resre vert lányt Ná­d­ud­va­ron

Csak el­sé­tál­tak a fel­nőt­tek, mi­köz­ben két lány agyba-főbe vert egy sze­ren­csét­lent Ná­d­ud­va­ron.
  • Szerző: Ripost

Irgalmatlanul bántalmaztak egy 16 évest lányt még idén februárban Nádudvaron. A rendőrség elé került ügy több szempontból is botrányos.

„Ha leteszed a kamerát, te is kikapsz” – így tartotta rettegésben a véresre vert Valéria barátnőjét az a két erőszakos kamasz lány, akik arra kényszerítették a fiatalt, hogy a brutális verést videóra vegye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információi szerint a megfélemlített lány önként jelentkezett megvert társa ügyvédjénél.

„Valóban van egy másik lány, aki szintén áldozatként került a történetbe. Fizikailag nem, lelkileg azonban komoly sérelmeket szenvedett el” – mondta dr. Barcsi István ügyvéd.

„Újabb érdekes részletek derültek ki: a két lány a bántalmazás előtt elvette Valéria tárcáját és öt szál cigarettát. Emiatt más ügyben is indulhat eljárás ellenük” – magyarázta az ügyvéd, aki azt is elmondta, hogy a gyermek mellett 4-5 felnőtt is elsétált, mialatt a két kamasz lány ütlegelte, rugdosta, kutyának nevezte.

„Végül egy helyi nő értesítette a rendőrséget” – folytatta Barcsi, aki szerint felháborító a felnőttek viselkedése is.

Eközben a címlapon
Két tinilány verte össze egyik társát. Még a cipőjüket is megcsókoltatták vele, és úgy ütötték, rúgták, hogy a lány orrából ömleni kezdett a vér. Az eset után az egyik lány nyilvános videóban, míg a másiknak az édesanyja a közösségi oldalon kért bocsánatot.