RIPOSTER

Fel­fog­ha­tat­lan, ré­szeg anyuka miatt hal­tak meg hár­man Kis­kun­maj­sá­nál

A nő egé­szen reg­ge­lig ivott a ba­rá­ta­i­val, mi­előtt ko­csiba ült és ár­tat­lan em­be­rek ha­lá­lát okozta.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Donka Ferenc
Fotó: Donka Ferenc
Fotó: MTI

Még pénteken történt egy három emberéletet követelő halálos baleset Kiskunmajsa közelében, amikor két autó ütközött össze. A Blikk most felkavaró részleteket tudott meg a tragédiáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A három halott egyike a balesetet okozó, feltehetően részeg K. Nikolett. A szemből érkező kocsiban egy kiskunhalasi házaspár ült, esélyük sem volt a túlélésre, a helyszínen meghaltak. A lap szerint a pár hölgy tagja a helyi óvodában dolgozott. Az egész település gyászolja az asszonyt.

K. Nikolett a szerencsétlenséget megelőző este két fiatal barátjával és 14 éves lányával mulatott az egyik helyi kocsmában. "Csak pár órát voltak itt, nem ittak sokat. Fejenként talán három sört, ha elkortyoltak" – mondta egy helybeli, aki azon az este maga is ott volt. Éjfél körül azonban már záróra volt, így nem maradhattak tovább.

"Nikolett haza akarta vinni a tinilányát, ám a barátai kérlelték, hogy ne üljön ilyen állapotban volán mögé. Két huszonéves sráccal volt akkor, és mind a ketten kérték, hogy ne vezessen így. Egyikük, bár szintén ittas állapotban volt, még volt annyira józan, hogy tudott volna vezetni. Niki azonban hajthatatlan volt, s beült párja kocsijának volánja mögé" – tette hozzá a férfi.

Hazavitte kiskunmajsai otthonába a lányát, szerencsére eközben még nem történt baj. Majd az anya a barátaival Kiskunhalas felé vette az irányt, ahol egy másik kocsmában folytatódott a mulatozás. Reggel nyolc óra körül indultak haza, amikor Nikolett a szörnyű balesetet okozta. Vélhetően az elfogyasztott alkohol és a nagy sebesség miatt nem tudta irányítani az autót: először a jobb oldali padkára futott rá, majd amikor elrántotta a kormányt, a szemből érkező másik autóval ütközött.

Szinte semmi nem maradt a két járműből, a motor kiszakadt, az üvegek összetörtek, a kocsik darabkái szanaszét repültek. A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Eközben a címlapon

A 14 éves lány árván maradt, hiszen az édesapját már korábban elvesztette. A teljesen összetört tinire jelenleg a nagybátyja vigyáz.