RIPOSTER

Fel­fog­ha­tat­lan: Ezt tette Vi­vien gyil­kosa, mi­u­tán ha­lálra szúrta a lányt!

Újabb meg­döb­bentő rész­let lá­tott nap­vi­lá­got a már­cius 5-én el­tűnt M.Vi­vien bru­tá­lis meg­gyil­ko­lá­sá­val kap­cso­lat­ban. Elő­ke­rült egy ipari ka­mera fel­vé­tele, amin tisz­tán lát­szik, hogy a 20 éves K.Bá­lint mit tesz, mi­u­tán 13 kés­szú­rás­sal ha­lálra döfte gye­rek­kori sze­rel­mét...
címkék:
  • Szerző: Doris

Emberi ésszel fel nem fogható az a kegyetlenség, amivel a 20 éves K.Bálint megölte egykori osztálytársát, a vele egyidős M.Vivient. A lány még március 5-én tűnt el az egyik budapesti szórakozóhelyről, a fiú ment érte autóval. Úgy volt, hazaviszi, ám egészen más tervei voltak...

Erőszakoskodni próbált vele, majd amikor Vivien ellenállt, először fojtogatni kezdte, később pedig elővette vadásztőrét, és 13-szor is beledöfte az ártatlan lányba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A borzalmas gyilkossággal kapcsolatban azóta sorra derülnek ki a megrázó részletek. Például, hogy K.Bálint - akit a tárgyalásra szülei sem kísértek el - minden bizonnyal személyiségzavaros, szociopata, így extrém esetben még a börtönt is megúszhatja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Deviáns viselkedését az a kamerafelvétel is bizonyítja, ami a gyilkosság után néhány órával készült róla - írja a Blikk.

A lap szerint egy ipari kamera rögzítette, ahogy a fiú reggel negyed tízkor teljesen nyugodtan belép egy pékségbe, hogy reggelizzen.Mintha fel se fogta volna, amit tett!

"Egy nem beszámítható elkövető nem tünteti el a gyilkosság után a holttestet, hiszen nem is fogja fel, hogy mit tett, és az milyen következményekkel jár. Mint ahogy annak is oka lehet, hogy miért volt vadászkés Bálintnál, amikor a lánnyal találkozott, nyilván nem szalonnázni indult."

Eközben a címlapon

- ecsetelte a lapnak Végh József kriminálpszichológus.

"Ez kétségtelenül nem normális, antiszociális, deviáns viselkedés, de nem tudni, hogy elfojtja-e a lelkiállapotát, vagy pedig tényleg érzéketlen. Szakértő fogja megvizsgálni, hogy beszámítható-e, drog hatása alatt állt-e a gyilkosság idején, valamint azt is, hogy van-e kóros személyiségváltozása."

- magyarázta a szakember, aki szerint nagy esély van rá, hogy a gyilkos szociopata karakter.

címkék: