SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Fel­fed­jük a tit­kot: Így fek­tesd be az Eu­roJack­pot több­mil­li­ár­dos nye­re­mé­nyét!

Óri­ási a tét, pén­te­ken húz­zák az Eu­roJack­pot nye­rő­szá­mait. Mil­li­ár­dos is le­hetsz, ha jól tip­pelsz! Azon­ban nem mind­egy, mit kez­desz utána az összeg­gel; sokan hó­na­pok alatt el­vesz­tik a lot­tó­nye­re­ményt. A szak­em­ber el­árulja, mit kell ten­ned!
  • Szerző: Z.K.

Pénteken húzzák az EuroJackpot nyerőszámait, és ezen a héten a főnyeremény 23 millió euró, ami átszámítva 7,1 milliárd forint. Elképzelni is nehéz ekkora összeget, és talán pont emiatt fordul elő olyan gyakran, hogy a lottónyertesek pár hónapon, éven belül elköltik a hatalmas vagyont, és ugyanott vannak, mint azelőtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hogy ezt elkerüld, érdemes befektetésekben gondolkodni, szakértő tanácsát kérni - hiszen ekkora összegnél már több generáció jólétéről is gondoskodhatsz. De mivel növelheted hosszú távon a vagyonodat?

Turcsán Tamás innovációs szakértő szerint a titok abban rejlik, hogy nem papírokba és részvényekbe fekteted a pénzt, hanem projektekbe.Ha legalább nyolc-tíz feltörekvő innovációba teszed a pénzed, mindig lesznek nyertesek, akik visszahozzák a befektetésedet. Nagyobb türelmet igényel, hiszen évek alatt térül meg a pénzed – de többszörösen, mint ha a hagyományos befektetésekben gondolkodsz. A szakértő arra is kitér a videóban, mi szükséges egy sikeres projekthez.

Érdemes megvenni az EuroJackpot-szelvényeket, mert óriási a tét; a péntek esti sorsolás megváltoztathatja valaki életét!