KÜLFÖLD

Feleségét árulja az interneten a vicces férj

Az angol "úriember" úgy döntött, hogy a legnagyobb netes aukciós oldalon ad túl a feleségén, mert az asszony megbántotta.
címkék:
  • Szerző: The_M

Simon O'Kane egyik nap fáradtan és leverten ment haza a munkából. Ám hiába közölte feleségével, hogy rosszul érzi magát, a nő jóformán kinevette, és azt mondta, nincs semmi baja, csak hipochonder.

Ezért a férfi úgy döntött, hogy megszabadul "szívtelen" nejétől, és felrakta az eBay-re egy vicces kísérőszöveggel. A hirdetésből többek közt kiderült, hogy "Használt ugyan, nem új, de remek állapotban van a karosszériája, szóval sok örömét lelheti még benne egy férfi. A konyhai tudása nem kiemelkedő, és néha kórházban végzi az ember a főztjétől. Illetve gyakran olyan elnémíthatatlan hangot ad ki, amit csak akkor hagy abba, ha kap új csinos fém alkatrészeket."

A hirdetésnek óriási sikere lett, és már két nap után 65.000 fontnál, körülbelül 23 millió forintnál tartott az aukció. Az eladósorba került Leandra viszont nem volt valami boldog, hogy mindenki rajta röhög a munkahelyén, a boltban, de még a buszon is. Dühében majdnem megölte vicces kedvű férjét.

Ezért Simon kénytelen volt töröltetni a hirdetést az eBay-ről, és felesége már most közölte, hogy karácsonyra rengeteg méregdrága dolgot kell majd vásárolnia neki. Talán akkor megbocsájt.

címkék: