KÜLFÖLD

"Fé­le­lem­ben élek. Egy ideg­roncs va­gyok" - meg­rázó val­lo­mást tett egy német nő

Egy német nő ki­akadt és egy vi­de­ó­ban ve­zette le a fe­szült­sé­geit. 2014 és 2016 kö­zött évente meg­dup­lá­zó­dott a be­ván­dor­lók által el­kö­ve­tett, nők­kel szem­beni erő­sza­kos cse­lek­mé­nyek száma. A ta­va­lyi ada­tok még nem is­mer­tek.
  • Szerző: SZM

Évente egyre rosszabb nőnek lenni Németországban. Számtalan híradás szól arról, hogy egyre több nő nem mer kimenni az utcára valamilyen önvédelmi eszköz, akár engedély nélkül tartható riasztópisztoly nélkül.A 2017-es összesített adatokat még nem ismerjük, de a már lenyomozott és jogilag lezárt szexuális jellegű bűncselekmények tekintetében

EZT OLVASTAD MÁR?
2014 óta évente megduplázódott a bevándorló tettesek aránya.

Amint ezen az oldalon látható, az összes esetből 2014-ben még csak 2,6, 2015-ben 4,6, 2016-ben 9,1 százalékban voltak bevándorlók a tettesek.

Ha ez a trend folytatódott és lezárják a tavalyi évet, a 2017-es statisztikákban már valahol a 15-20 százalék közötti arányt fogunk látni.

A balliberális média még azzal nyugtatgatja magát és olvasóit, hogy az összes szexuális jellegű bűncselekmény döntő részét “őshonos” németek követik el. A kérdés csak az, hogy ez még meddig igaz.Az internetre a közelmúltban került fel egy felvétel, amelyen egy német nő mesél arról, hogyan is érzi most magát a hazájában.

Forrás: Dzsihadfigyelo.com