TESTFACTOR

Fe­lejtsd el a múl­tat: Így le­hetsz bol­dog 2019-ben, cso­dás lesz ez a nyár!

Meg­mu­tat­juk, mi az a né­hány kulcs­kér­dés, amire oda kell fi­gyel­ned ahhoz, hogy bol­do­gabb és si­ke­re­sebb le­hess, mint az el­múlt évek­ben. Apró kis vál­toz­ta­tá­sok se­gí­te­nek abban, hogy végre a leg­jobb for­má­dat hoz­hasd!
  • Szerző: F. E.

Ép testben ép lélek – csakhogy ehhez nem elég a sport, néhány egészséges szokást is különösen fontos tartanod ahhoz, hogy igazán vonzó legyél. Ha ehhez változtatnod kell, érdemes apró lépésenként haladnod.

Lássunk is neki:

1. A kávé nem kalória bevitelre való

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Pinterest

Úgyhogy  élvezd cukor nélkül a forró italt vagy használj természetes cukorpótlót. A sima tejet lehetőleg cseréld növényire, pl. mandula-, rizs- vagy szójaitalra.

2. Pakolj össze este – megéri!

Adj magadnak este pár percet arra, hogy nagyjából rendbe tedd a lakást. Hidd el, sokkal kellemesebb lesz reggel úgy ébredni, hogy készen állsz a napra!

3. Igyál minél kevesebb alkoholt!

Senki nem bírja már úgy, mint a főiskolán. Ha másnap azt érzed, hogy fáradtabb és  éhesebb vagy a kelleténél, akkor a következő ivászat alkalmával nagyon meg kell gondolnod, hogy mennyit is fogyasztasz. A bevitt kalóriáról nem is beszélve...

4. Nyomkodás helyett magaddal foglalkozz!

Túl sokat görgettél az appokon? Helyettük inkább fókuszálj egy kicsit magadra: jóga, edzés, masszázs, könyv, szauna, illatos fürdő vagy bármi, amivel kicsit kényeztetheted magad. Megérdemled a kényeztetést és azt, hogy jól érezd magad a bőrödben! 

5. Ne dolgozz az ágyban!

Amennyiben otthonról is dolgoznod kell, azt legjobb, ha asztalnál végzed ülve, nem pedig fekve az ágyból. Így ugyanis, ha lefekvésről van szó, az fog eszedbe jutni, hogy még mennyit kellene dolgoznod, holott az ágyad pihenésre, kikapcsolódásra való. Az étkezésre ugyanez a szabály érvényes.

6. Új receptek

Próbálj ki minden héten egy új receptet: ezzel nemcsak a főzéstudományodat bővíted, de megtörténhet, hogy valamelyik igazi kedvenceddé válik!

Lapozz a folytatáshoz!