INSIDER

Fél áron is utaz­hat­nak feb­ru­ár­tól a ter­mé­szet­já­rók

Meg­vál­to­zik a ter­mé­szet­já­rók szá­mára fel­hasz­nál­ható vas­úti ked­vez­mény, de nem csak őket érinti a MÁV által szor­gal­ma­zott vál­toz­ta­tás. A vas­út­tár­sa­ság új, al­kalmi ked­vez­mé­nye­ket vezet be tö­meg­ren­dez­vé­nyek ide­jére.
  • Szerző: Ripost

Megszűnik a Természetjáró Kártyákra vonatkozó 20%-os kedvezmény a MÁV-nál január 31-én. A megkeresésére a vasúttársaság közölte, hogy bár az állandó kedvezmény megszűnik, a továbbiakban alkalmi 50%-os kedvezményeket biztosítanak majd a természetkedvelők számára.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kedvezményes utakat a MÁV a Természetjárók Szövetségével közösen jelölheti ki. Mint megtudtuk, nem ez az egyetlen változás, a jövőben további alkalmi kedvezményeket fognak biztosítani a vonaton utazóknak. Nagyobb kulturális, sport- és tömegrendezvényekre biztosítanak félárú retúrjegyet az érdeklődők számára. A társaság ezzel arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy egy-egy ilyen rendezvény idején autó helyett inkább vonattal utazzanak, ezzel pedig nem csak a MÁV bevétele növekedne, hanem kevesebb autóval szennyeznék a környezetet.

Az alkalmi kedvezményekért célszerű ellátogatni a www.mavcsoport.hu honlapra.