NÍNÓ

Fe­kete hét­vége: a vég­zet dúl az uta­kon

Egy­mást érik a tra­gi­kus bal­ese­tek ha­zánk­ban feb­ruár utolsó hét­vé­gé­jén. Szom­bat éjjel három ha­lá­los ka­ram­bol is tör­tént az or­szág út­jain.
  • Szerző: Doris

Szörnyű balesetek árnyékolják be február utolsó hétvégéjét. Hazánk útjain három halálos karambol is történt szombat éjjel.

A 47-es főúton egy kamion ütközött személyautóval Berettyóújfalu és Derecske között, a 32-es kilométernél. A személyautó négy utasa közül hárman szörnyethaltak az ütközéskor, negyedik társukat a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül, majd súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: MTI
Fotó: MTI

Ahogy arról a vasárnap délelőtt beszámolt, a 85-ös főúton történt brutális balesetben ketten vesztették életüket.Az ütközés a veszkényi elágazónál történt, miután egy épp megforduló autó frontálisan ütközött egy Kapuvár felé tartó járművel. A szerencsétlenségben a szabálytalankodó autó vezetője is utasa is életét vesztette.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

A tragédiák sorozata az M1-es autópálya Budapestről kivezető szakszán folytatódott. A sztráda 23-as kilométerénél két autó rohant egymásba, az ütközés során egy ember életét már nem tudták megmenteni. A roncsoknál órákon át együttes erővel dolgoztak a helyszínre érkező tűzoltók és mentősök.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Két másik személyt kórházba szállítottak.

Eközben a címlapon