RIPOSTER

Fegyverrel fenyegették a magyar lányt az interneten

Bûncselekményt követtek el azok, akik valótlan tartalmú lánclevéllel keserítették meg Árvai Csilla életét a Facebookon. A lány rövid idő alatt fenyegető levelek sokaságát kapta, volt, aki fegyverrel fenyegetőzött.
  • Szerző: Ripost

Feléledt és újra terjedni kezdett január első napjaiban az a valótlan tartalmú lánclevél, ami szeptemberben született, de akkor rövid idő után „elhalt”. A levél szerint a benne említett lány rosszindulatú hacker, aki mások profiljához akar hozzáférni. Sokan bedőltek a rosszindulatú levélnek, ami megkeserítette a külföldön dolgozó lány életét. 

A %Ripost% megtudta: Csilla a vőlegényével és egy kiscicával él együtt, és megviselte, hogy még kisgyerekek is megtámadták, hitelt adva a róla terjesztett hamis információknak.

„Egyszer már szeptemberben kaptam rosszakaró leveleket, de azt hittem, akkor abbamaradt ez a rémálom. Most újra fenyegető és trágár leveleket kapok, sőt, most már fegyveres fenyegetést is kaptam” – mesélte szomorúan lapunknak Csilla.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint az eset bőven kimeríti a jó hírnév megsértését, sőt a gázpisztolyt emlegető bejegyzés fenyegetés, ezért akár büntetőeljárást lehetne kezdeményezni.

„Tudom, ki a rosszakaróm, egy borsodi településről származom, ő is odavalósi” – árulta el a %%-nak a fiatal lány.  Az emberektől azt kéri: mindenki gondoljon bele, milyen következményei lesznek, ha egy gyengébb idegzetű emberrel művelik ezt!

És ezeket olvastad már?