MANI

Februártól kétszer nagyobb vételkörzetben hallgatható Budapest és Pest megye piacvezető rádiója

A Sláger FM 2019. február 2-ától a 95.8 Mhz-es frekvencián, a jelenleginél kétszer nagyobb területen lesz fogható.
címkék:

A potenciálisan TÖBB MINT 2,5 milliós hallgatótábort jelentő 95.8 MHz-es frekvenciára való áttéréssel együtt egy átütő kampány is kezdetét veszi. Óriásplakátokon, televízió csatornákon, a közösségi médiumokban, nyomtatott és online felületeken is találkozhatnak a megduplázott vételkörzetűre bővülő 95.8 Sláger FM hirdetéseivel a hallgatók.

A közösségi médiában 260 000 fő feletti rajongótáborral rendelkező Sláger FM a 95.8-as frekvencián is az eddig megszokott magas színvonalú műsorkínálattal, innovatív promóciókkal, színvonalas játékokkal, hatalmas pénznyereményekkel és az év folyamán számos más meglepetéssel szórakoztatja majd hatalmas rajongótáborát. Február 2-ától a duplájára növekedő vételkörzettel együtt – előreláthatóan – a hallgatók száma is tovább növekszik, egyre több hallgató kedvenc adója lesz a Superbrands díjas 95.8 Sláger FM, ahol a legnagyobb slágerek szólnak változatosan.


A TriMedia Sales House Kft. a kizárólagos reklámértékesítője a 95.8 Sláger FM spot és non-spot reklámidejének. A TriMedia 10 éve a rádiós piacon működő sales house, ez idő alatt olyan szakmai tapasztalatokat és referenciákat szerzett, amelyek garantálják ügyfeleik, partnereik részére a sikert.

A Sláger FM hallgatói számának várható növekedésével a TriMedia olyan hirdetési felületet kínál partnerei részére, ahol pontosan pozícionált, átlag felett megtérülő, sikeres kampányokat tudnak lebonyolítani.


Kiemelkedőn hatékony spot és non-spot megoldásokkal, egyszerű árkalkulációtól az integrált kommunikációs kampányok lebonyolításáig állnak partnereik rendelkezésére.

címkék: