EZO

Fan­tasz­ti­kus, mit hoz ma a te­li­hold! Dupla vál­to­zást ígér az este

Itt a pil­la­nat a vál­to­zásra, az ér­zel­mek mély meg­élé­sére. A fej­lő­dés le­he­tő­sé­gét hozza el a mai nap. Állj meg egy ki­csit este, és lépj ki a min­den­na­pok mó­kus­ke­re­ké­ből.

Ma délután volt teljes a Hold a Nyilas jegyében. Szemben állva az Ikrek Zodiákus jelében álló Nappal. Fantasztikus energiákathoz a telihold ezen a tibeti ünnepnapon. Áradó érzelmesség, és mély bölcsesség ereje lesz jelen. Ma minden megtörténhet. Vágyaid valóra válhatnak. Ha nem is követed a Hold ciklusait, és nem is figyelted meg eddigi  hatását, akkor is elkerülhetetlen lesz a mai, keddi napot másnak érzékelned. Fontos viszont a pozitív gondolkodás. Elég, ha észreveszed egy pillanatra, hogy szép az este, vagy, hogy valaki kedvesebben szólt hozzád. Ezeket az apró pillanatokat mélyebben élheted meg, mint idén bármelyik napon. Csodák várnak rád, ha megengeded, és nem aggódással, és a félelmeiddel, problémáidra teszed a figyelmedet.

Segítenek a csillagok, ha változást szeretnél:

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gondolj célodra, tegyél egy apró lépést érte, ha szeretetre vágysz, fordulj mások felé szeretettel.  Légy hálás a szeretteidért, a munkádért, egészségedért, családodért, otthonodért, életedért. Itt a lehetőség, hogy új irányt vegyen az életed.

Esti meditáció

Ismét itt az ideje az esti befelé fordulásnak. Egyszerűen csak csendesedj le. Gyújts meg egy gyertyát, ülj ki a teraszra, erkélyre, vagy a természetbe. Minden napi teendőt tegyél félre, felejtsd el a gondokat. Ha képes vagy legalább egy fél órát magaddal és a teliholddal lenni, meghozza gyümölcsét. Merj nagyot álmodni, ez a te estéd! Persze családi körben is fantasztikus megélni a Hold energiáit. Elég, ha vacsora előtt pár percre csendben ültök, a csendnek már önmagában is erős hatása van, de most különös gondolatokat, érzéseket élhetsz át. Teremts ma is meghitt, minőségi időt az életedben.