SZTÁRDZSÚSZ

Fájdalmas vallomást tett Vajna Tímea

Andy Vajna feleségét sokszor csúfolták korábban kinézete miatt, ami még a mai napig befolyásolja az életét. Õszintén mesélt az őt ért támadásokról.
  • Szerző: MMB.

Vajna Tímea jó párszor megmutatta már csodás alakját, tökéletes idomait elnézve így eszünkbe sem jutna, hogy régebben pont külseje miatt került a támadások kereszttüzébe.

Timit korábban rengeteget bántották a kinézete miatt, mindez pedig a mai napig komoly lelki sérelmet okoz neki - írta meg az origo.  

Általában a hátam szokott fájni, lent a derekamnál. Mivel szorongó típus vagyok, sokszor összehúzom magam, ez abból is adódik, hogy kislány koromban úgy csúfoltak: "elöl deszka, hátul léc"

"Akkoriban mindig összerezzentem és bezártam, ez az érzés máig megmaradt, így amikor stressz ér, automatikusan zárok" - árulta el Andy Vajna neje, aki a negatív kritikákat ma már megtanulta kezelni.

Abban hiszek, hogy amit másoknak adok, azt kapom vissza, ezért érdemes mindenki felé együttérzéssel és szeretettel fordulni.

"Akiktől negatív kommenteket kapok, azoknak is próbálok azzal segíteni, hogy közvetlenül válaszolok nekik, ekkor gyakran megváltozik a hangnem, és visszakoznak" - magyarázta Timi, majd hozzátette, a jóga nagyon sokat segít neki a stresszoldásban.

És ezeket olvastad már?