SZTÁRDZSÚSZ

Fáj­dal­mas val­lo­mást tett Vajna Tímea

Andy Vajna fe­le­sé­gét sok­szor csú­fol­ták ko­ráb­ban ki­né­zete miatt, ami még a mai napig be­fo­lyá­solja az éle­tét. Őszin­tén me­sélt az őt ért tá­ma­dá­sok­ról.
  • Szerző: MMB.

Vajna Tímea jó párszor megmutatta már csodás alakját, tökéletes idomait elnézve így eszünkbe sem jutna, hogyrégebben pont külseje miatt került a támadások kereszttüzébe.

Timit korábban rengeteget bántották a kinézete miatt, mindez pedig a mai napig komoly lelki sérelmet okoz neki - írta meg az origo.  

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Általában a hátam szokott fájni, lent a derekamnál. Mivel szorongó típus vagyok, sokszor összehúzom magam, ez abból is adódik, hogy kislány koromban úgy csúfoltak: "elöl deszka, hátul léc"

"Akkoriban mindig összerezzentem és bezártam, ez az érzés máig megmaradt, így amikor stressz ér, automatikusan zárok" - árulta el Andy Vajna neje, aki a negatív kritikákat ma már megtanulta kezelni.

Fotó: Markovics Gábor
Abban hiszek, hogy amit másoknak adok, azt kapom vissza, ezért érdemes mindenki felé együttérzéssel és szeretettel fordulni.

"Akiktől negatív kommenteket kapok, azoknak is próbálok azzal segíteni, hogy közvetlenül válaszolok nekik, ekkor gyakran megváltozik a hangnem, és visszakoznak" - magyarázta Timi, majd hozzátette, a jóga nagyon sokat segít neki a stresszoldásban.