HŰHA

Fáj­dal­mas val­lo­más, így vi­gasz­talja magát a ma­gá­nyos Za­lat­nay Cini

A sztár ma­gára ma­radt, de az ének­lést sze­ren­csére senki nem ve­heti el tőle.
  • Szerző: Ripost

Minden komoly döntést illetően magára kell hagyatkoznia Zalatnay Saroltának. Persze, nem volt ez mindig így, de Cini életében jelenleg nincs szerelem, lánya, Nikolett külföldre költözött, édesanyját pedig 1994-ben veszítette el – az ő hiánya máig fájó az énekesnőnek.

"Amíg anyukám élt, nem volt rossz döntésem. Nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak! A karrieremben is segített, emlékszem, 71-ben sem akartam azt a dalt énekelni, ami a sikert hozta, mert rocker akartam lenni. Anyu ragaszkodott hozzá, és igaza lett" – mesélte a Blikknek Zalatnay Sarolta, aki hiszi, hogy az édesanyja a mai napig figyeli őt odafentről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Furcsállják sokan, amikor ezt mondom, de érzem, hogy vigyáz rám, támogat. Ez rengeteg erőt ad a hétköznapokban és az éneklésben is, hiszen rengeteg nehézséggel kellett szembenéznem, amióta elment."

Cininek az édesanyja halála után sokáig a lánya volt a támasza, vele vitatta meg élete legfontosabb kérdéseit, ám Niki már Angliában él. Zalatnay Sarolta nem is tagadja, hogy nagyon hiányzik neki, hogy nem találkozik vele nap mint nap.

Talán ezért is van, hogy Zalatnay Sarolta a mai napig ugyanolyan energiával áll színpadra, mint évtizedekkel ezelőtt, ha énekelhet, nem számít a kor, csak a közönség szeretete.

Ugyan Zalatnay Sarolta lánya, Niki egy nővel él együtt Angliában, sőt Cini már Alex gyermekeit is megismerte és megszerette, még mindig arról álmodik, hogy egyszer a kezében tarthatja az unokáját.

Eközben a címlapon