FÜLES

Fáj­dal­mas val­lo­más! Ezért vált el fér­jé­től Osz­ter Ale­xandra!

A szí­nésznő azt mondja, mióta nincs együtt fér­jé­vel, tel­je­sen más ember lett. 2012-ben, ti­tok­ban tör­tént a válás, és most volt képes arra elő­ször, hogy ki­tá­lal­jon a rész­le­tek­ről.
  • Szerző: T.B.

Mindeddig nem lehetett tudni, pontosan mi vezetett idáig: Oszter Alexandra és férje házassága több mint három évvel ezelőtt megromlott. Mindkettejüknek nagyon fájt a felismerés: nem tudnak tovább együtt élni. A színésznő a Ridikül legutóbbi adásában mesélt a különválás drámai részleteiről.

Oszter Sándor lánya férjével való megismerkedése után három hónappal állapotos lett. Ezután gyorsan követték egymást az események. Úgy érezte, bármi is történjék, itt most esküvőnek kell lennie, hiszen hamarosan érkezik közös kisbabájuk.

EZT OLVASTAD MÁR?
(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)

"Elment a józan eszem, és egy belső parancs volt bennem, hogy házasodjunk. Engem akkoriban riogatni lehetett a házassággal. Azt élt bennem, hogy az egy gyötrelmes és fájdalmas dolog, majd hosszú kínszenvedések után az ember megalkuszik, aztán lesz valami" - kezdte Alexandra, akinek expárja nemcsak külföldi volt, de nem is beszélt magyarul.

Nagyon szerettük egymást, a mai napig is nagyon jó a kapcsolatunk. De ő nem tudott Magyarországon gyökeret verni, nem talált munkát. Nem tudott azonosulni az itteni szabályokkal, ami állandó depresszív hangulatot szült. Holott az is alapjaiban megingatta a viszonyunkat, hogy jött a gyerek

- árulta el a művésznő, aki 2012-ben a válás mellett döntött.