NÍNÓ

Fáj­dal­mas dol­go­kat mon­dott az inár­cson meg­gyil­kolt anya gyer­meke

At­tila négy gye­re­ket ne­velt, ki akar­ták la­kol­tatni, ezért ölte meg az inár­csi csa­lád­se­gíí­tő­ben dol­gozó asszonyt. And­re­á­nak három gyer­meke ma­radt anya nél­kül...
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő gyilkosság rázta meg a Pest megyei Inárcsot szerdán. A délelőtti órákban egy férfi késsel rontott be a helyi családsegítő hivatalba. Magából kikelve kiabálni kezdett, aztán odament az ügyintézőhöz, és szúrt. Az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

A hivatalba a 61 éves Cs. Attila sétált be, mert olyan hiteltartozásai voltak, ami miatt már a házát is árverezték. Emellett az is fenyegette, hogy gyerekeit elveszíti, ezért úgy érezte, összeomlik az élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cs. Attila az elmúlt években biztonsági őrként dolgozott, négy gyermek édesapja volt. A házat, amiben élt, csak néhány éve építették fel a településen.

Körülbelül két éve költöztek az utcába, a gyermekek közül a legkisebb sajnos kerekesszékbe kényszerült. Attila soha nem viselte jól, ha nem úgy mentek a dolgok, ahogyan eltervezte. Pedig a gyámügyes Andrea, akit végül leszúrt, többször próbált a családnak segíteni – mondta a Borsnak az ismerős. De V. Andrea végül nem tudott segíteni. A férfi végső elkeseredésében követhette el tettét.

Andrea maga is három gyermek édesanyja, akiket egy darabig egyedül nevelt, de két éve megtalálta a boldogságot. Akkor kötött házasságot mostani párjával. A településen mindenki szerette. Folyamatosan képezte magát, hogy minél több családon tudjon segíteni.

Édesanyám önzetlen volt, és önzetlenségre nevelt minket is. Nemcsak értünk küzdött, hanem a világért. Másokért áldozta fel az idejét és az erejét – emlékezett meg Andreáról a legnagyobb lánya a Facebookon. Andreának egyáltalán nem volt könnyű a munkája. Sok vitás esettel volt dolga, de ezeket is próbálta legjobb tudása szerint megoldani.

Eközben a címlapon
– Édesanyám félt, mert bántották verbálisan. És így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe

– folytatta lánya.

Inárcson mindenkit megrázott a gyilkosság, főként mert egyszerre két családot is ért a tragédia.