LELKIZŐ

El­köl­tö­zött, új ott­ho­ná­ban gyó­gyul Fá­bián Juli

Fá­bián Juli kö­zös­ségi ol­da­lán je­len­tette be, da­ga­na­tos be­teg­ség­gel küzd, ezért mondta le fel­lé­pé­seit.
  • Szerző: Angie

Az énekesnőre most komoly kezelések várnak, de szerencsére van kire támaszkodnia, családja, szerelme és a barátok is mellette állnak.

Juli mindig nagyon vidám
Juli mindig nagyon vidám
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néhány éve, karrierje csúcspontján fordított hátat a nyilvánosságnak Fábián Juli. Az énekesnő akkor elmondta: daganatos betegsége miatt vonult vissza. Hozzátette, barátai közül is volt, aki elfordult tőle, sőt, az akkori kedvese is cserben hagyta. Úgy tűnik, Ju linak most újra szembe kell néznie a betegséggel,de szerencsére ebben a harcban most nem lesz egyedül.

Nagyon sok barátja áll az énekesnő mellett
Nagyon sok barátja áll az énekesnő mellett
Fotó: Szabolcs László
Egy daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát.

"Egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget

– olvasható Juli Facebook-oldalán, ahová az énekesnő barátai, pályatársai és rajongói is rengeteg jó kívánságot küldtek. Betegségéről már többször is beszélt, egy évvel ezelőtt Joshi Barath-nak azt mondta a lelki vívódásairól:

"Amikor megtudtam, hogy beteg vagyok, nem azzal akartam foglalkozni, hogy a helyzetemet aprópénzre váltsam, vagy zászlóvivőként mindenféle gyógymódoknak a hírnöke legyek, csak rá akartam jönni arra, hogy ezt miért kapom

Eközben a címlapon

– kezdte Fábián Juli majd folytatta.

Ez apukámhoz is kapcsolódik, mert az ő elvesztése hatalmas veszteség volt számomra. De az sem tett jót, hogy állandóan meg akartam felelni, azt akartam, hogy figyeljenek rám, hogy szeressenek.

"Kívülről vártam a megerősítést és úgy éreztem, ha ez nem jön, akkor nem szeretnek és én sem tudom magam elfogadni. Ennek kellett valahogy véget vetni, hogy végre szeressem magam, hogy elfogadjam azt, amilyen vagyok.

Korábban azt hittem, hogy nagy fenyegető szellemek vannak bennem. Egyáltalán nem voltam boldog, és amikor a betegség formájában megkaptam a jelzést, rádöbbentem, hogy nem szabad így gondolnom magamra. Ha így folytatom, végem! "

– emlékezett vissza Juli, akit betegsége miatt akkori szerelme elhagyott. Szerencsére ez már a múlt, jelenleg biztos érzelmi támogatásra számíthat az énekesnő, aki nemrég kedvesével együtt új otthonba költözött.

Ha még több részletre vagy kíváncsi, vedd meg a keddi napilapot az újságárusoknál.