ÚTISÚGÓ

Főúri kényelemben, ahol elbújhat a város zaja elől is...

címkék:

Simontornya egy Balaton környéki, csendes, Tolna megyei kisváros. A Fried Kastélyszálló Resort (https://www.friedhotel.hu/ ) egy álomszép, több hektáros birtokon helyezkedik el, ahol a francia kastélypark és a birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és a gyönyörű táj nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. Az elmúlt évek folyamán a kastélyszálloda - a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesével – igazi Főúri Birtokká nőtte ki magát.

Játssz az ÚtiSúgó.hu Nyereményjátékán és legyen a tied a 2 fős főúri pihenés a Fried Kastélyszálló Resort szállodában. A játékot itt találod: https://www.utisugo.hu/akcio

A Fried Birtok épületei különböző stílusban kerültek berendezésre, így míg a szecessziós stílusú Kastély vendégei az elegáns és romantikus szobákban hajthatják álomra fejüket, addig a Liliom szárny vendégei a modern stílusú bútorok kényelmét élvezhetik. A szálloda saját borospincéjében a Vendégek megkóstolhatják a hagyományos eljárással készült kastélyborokat, emellett a Panoráma Borteraszon lehetőség van bográcsozásra és grillpartira is, miközben a környék szépségeiben gyönyörködhetnek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?