FÜLES

Ezzel vége Meg­han her­cegné ját­sza­do­zá­sá­nak, ko­moly szi­go­rí­tá­sok jön­nek

A ki­rá­lyi csa­lád tag­jai nem néz­ték jó szem­mel a her­cegné sza­bály­szegő vi­sel­ke­dé­sét, mos­tanra pedig be­telt a pohár.
  • Szerző: Ripost

Állítólag Meghan hercegné figyelmeztetést kapott: mostantól a királyi család tagjai rajta tartják a szemüket. Egy királyi bennfentes szerint számos utasítást be kellene tartania, és ezt számon is fogják kérni rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A királyi család életrajzírója, Angela Levin szerint Harry és Meghan szülői viselkedését is figyelni fogják, de különösen a hercegnét tartják szemmel, aki köztudottan nem szabálykövető.

Angela arra is felhívta a figyelmet, hogy a királyi család egy hierarchikus szervezet, amelyben az újdonsült szülőknek tisztelniük kell a rangsorban felettük állókat, így ők maguk sem élhetnek ettől teljesen függetlenedve - írja a The Sun. A színfalak mögött már figyelmeztethették is erre a hercegi párt.

Egy másik szakértő arról beszélt, hogy Meghan életét nagyon meg fogja nehezíteni az, ha nem tud megfelelni az elvárásoknak- valószínűleg ezt a helyzetet már Harry herceg is felismerte, ezért segíteni fogja feleségét.