SZTÁRDZSÚSZ

Ezzel lepte meg Gás­pár Eve­lin az édes­any­ját

A Gás­pár fa­mí­li­á­ban is csa­ládi ha­gyo­mány­nak szá­mít az anyák napja meg­ün­nep­lése. Gás­pár Eve­lin, mint min­dig, most is pon­to­san tudta, mire vá­gyik ti­tok­ban az édes­anyja.
  • Szerző: BDF

Gáspár Evelin nem örült tavaly, amikor külföldi tartózkodása miatt nem köszönthette fel szülőanyját. Éppen ezért igyekezett az idén mindent bepótolni.

„Külföldi tanulmányaim miatt tavaly nem tudtam felköszönteni anyut anyák napja alkalmából. Ez nagyon rossz volt. Akkor megígértem neki, hogy mindent bepótolunk, és így is történt” – mondta el a Ripostnak Evelin.

Evelin virágokkal és tortával lepte meg anyukáját
Evelin virágokkal és tortával lepte meg anyukáját
„Pontosan amiatt, hogy tavaly elmaradt a köszöntés, én már csütörtökön odaadtam anyukámnak az ajándékot. Egy neves virágboltból rendeltem neki egy anyák napi boxot, valamint saját kezűleg készítettem egy tortát és egy csomagot, amelyet a kedvenc csokijaival töltöttem meg.”

- árulta el meglepetését, majd hozzátette: „Mikor kisebb voltam, és élt apu anyja, mindig nála kezdtük az ünneplést. Ekkor egész napos túrát csináltunk. Végigjártuk a családot” – emlékezett vissza Győzike nagyobbik lánya.