HŰHA

Ezzel ki­verte a biz­to­sí­té­kot, óri­á­sit hi­bá­zott Kim Kar­das­hian

Ször­nyen kínos hely­zet állt elő! A sztár­ma­mi­nak és Kanye West­nek sem si­ke­rült be­tar­tani az il­lem­tani sza­bá­lyo­kat.
  • Szerző: Ripost

Chance The Rapper már gimnazista kora óta együtt van Kirsten Corley-val, és most egy privát esküvőn összekötötték az életüket a kaliforniai Newportban. A 150 vendég közt ott volt Kim Kardashian és Kanye West is, akik óriási bakit követtek el rögtön a ceremónia kezdetén...

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kim Kardashian és Kanye West durván megszegték az esküvői illemszabályokat azzal, hogy késve érkeztek a szertartásra- írja a Daily Mail. Nem is kicsit számolták el magukat, ugyanis mire betoppantak, a menyasszony már odavonult kedvese mellé. Mivel a vendégek addigra már mind elfoglalták helyüket a romantikus, virágokkal és szirmokkal tarkított helyszínen, a sztárpárnak körülbelül 45 méteres távolságból, állva kellett néznie a ceremóniát.

Rendkívül kellemetlen lett volna, ha Kim és Kanye a többi vendégen keresztül foglalja el ülőhelyét, ezért egy esküvőszervező feltartotta őket. Kim egyébként egy mélyen dekoltált és oldalt felsliccelt, lila-türkiz színű Versace ruhában jelent meg, míg Kanye fekete ruhát húzott.

Kirsten Corley fehér Galia Lahav ruhát viselt, és úgy tűnt, sem ő, sem a rapper nem haragudott meg a sztárpár késésért, mert a nagy napon végig jókedvűek voltak és örömmel fogadták a gratulációkat.