EZO

Ezzel az 5 csil­lag­jeggyel a leg­for­róbb a szex

Kik azok a sze­ren­csé­sek, akik pár per­ces ölel­ke­zés he­lyett szex­ma­ra­ton­ban élik ki ma­gu­kat? Me­lyik jegy szü­löt­tei az éj­szaka ki­rá­lyai? Ők a baj­no­kok, akik­hez jó újra és újra hoz­zá­bújni.

Milyen az állóképességed?

A magas libidó azért fantasztikus, mert képessé tesz az összes vágyad kielégítésére. A szerencsések, akik ezzel a tulajdonsággal rendelkeznek, egy alkalomból is a lehető legtöbbet tudják kihozni. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyanakkor nem minden csillagjegy szülötte rendelkezik magas intenzitású szexuális késztetéssel.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a többiek kevésbé élveznék a szexet. Csupán arról van szó, hogy ha szexre kerül a sor, nem mindenki gondolkozik szexmaratonban. Ám akik megállás nélkül képesek szeretkezni, nap közben sem tudnak másra gondolni.

Ne hidd azonban, hogy náluk csupán a mennyiségről van szó!

Fontos nekik az is, hogy a szex változatos legyen.Mindig valami újat akarnak kipróbálni. De nem csak azért irigylésre méltók az 5 kivételezett jegy szülöttei, mert hosszú időt töltenek intenzív örömszerzéssel:

Példaképeink, tanítómestereink is lehetnek!

Mindannyian szívesen elfogadnánk tőlük egypár jó tanácsot, hogyan lehet azokat a kirobbanó perceket, akár órákra is elnyújtani.

A legjobb ötleteket a gyakorlatban szerezhetjük be, nem igaz?Pláne, ha szexről van szó! Nézz körül, van-e a környezetedben az alábbi 5 jegy szülött közül valaki, aki szívesen megtanítana néhány varázslatos fogásra.

Eközben a címlapon

Ugyanakkor, hogy te magad is a szerencsések közé tartozol, vagy épp ilyen tanítómester után nézel, de mindenképpen érdemes megtudni, melyik zodiákus jegy közül kerülnek ki azok, akik a legmagasabb libidóval rendelkeznek.

BIKA (április 20 – május 20)

A Bika szülött minden gondolata a szerelem és az érintés körül forog.

Kedves Bika, nem is meglepő, hogy olyan nagy a szexuális étvágyad. Mindegy, hogy igazán szereted a partneredet vagy csupán egy éjszakát akarsz valakivel a kéjnek áldozni, magasra meredő libidóddalaz élvezeteket hosszú órákra tervezed. Az érzékiség rendkívül fontos számodra. A szeretkezés oltárán, szerelmi rítus közben ritkán fordulsz a durvább oldal felé. Az örömszerző szeánszok mindig bővelkednek mélyre hatoló csókokban, gyönyört fokozó érintésekben, sőt romantikus intimitásokban. Akit te ölelsz, behódol képességeidnek, és még nagyon sokáig fogja emlegetni a tőled kapott, veled megélt élményeit.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 22)

A Oroszlán jegyűek, sokak számára legvonzóbb tulajdonsága a kacér és nyitott természetük.

Kedves Oroszlán, szinte lehetetlen neked ellenállni ( ennek tudatában vagy!), és ezt ki is használod. Elcsábítod a partnereidet, és megrengeted a világukat. Az élet és a szerelem a szenvedélyed! A kéjvágyad ettől olyan méreteket ölt, amitől egy veled töltött éjszaka élményei az órák múltával egyre csak fokozódnak. Tehetséges és kreatív vagy az ágyban. Imádsz új mutatványokkal, izgalmasnál izgalmasabb pozíciókkal előrukkolni.Az biztos, hogy veled a szex minden, csak nem unalmas.

SKORPIÓ (október 23 – november 21)

A jegy szülötteit épp határozott jellemük teszi partnerük számára őrülten szexivé.

Kedves Skorpió, te vagy az egyetlen, akinek még az agresszivitása is a kéjfokozás eszközévé válhat. Nemi ösztönöd paraméterei közismerten csak a Himalájához mérhető. Nem csoda, hogy bűvkörödben, szédült rajongók várják, hogy legalább kis nyalintásnyit ízleljenek a skorpió méregből. Az élet teljességét akarod megtapasztalni, és ebbe a minden vágyadat kielégítő, forró szex is beletartozik. A hálószobában a szenvedélyednem lohad le, felejthetetlen élményt szerezve ezzel partnereidnek. Te sose hagyod cserben őket, és ezt mind tudják!

NYILAS (november 22 – december 19)

A Nyilas jegy szülöttjét egy dolog vezérli csupán: az, hogy jól érezze magát.

Kedves Nyilas, épp ez tesz téged igazán élvezetes partnerré a szexben. Energiától kirobbanó személyiségeddel ellenállhatatlanul vonzod különösen azokat, akik részesülni szeretnének az életerő vibrálásában. Lelkes vagy az ágyban, és mindig kész kipróbálni valami extrát, különlegeset. Nem fáradsz ki, kifogyhatatlan töltésed biztosíték arra, hogy mindketten a legnagyobb élvezeteket szakítjátok ki az éjszaka kéjjel teli lehetőségeiből. Te mindig nagylelkű vagy a partnereiddel. Veled a szex egyszerűen eszméletlen jó!

VÍZÖNTŐ (január 20 – február 18)

A jegy szülöttei társaságkedvelő, barátságos személyiségüket használják fel a csábításra.

Te, kedves Vízöntő, felkelted, majd fenntartod az érdeklődést személyed iránt, és azt a saját hasznodra fordítod. Ami a legfeltűnőbb képességed, hogy egész sor, homokegyenesen különböző típussal tudsz közeli viszonyba kerülni. Lehetsz hosszú távú kapcsolatban, vagy épp csak nekivágtál az éjszakának, alkalmi öröm után nézve, az biztos, hogy veled a szex sohasem átlagos.Nagy játékos vagy. Mindig mesterkedsz valamiben. Az ágyban zajló kéjes ütközetek, gyönyört csiholó szerepjátékok újra és újra visszahozzák hozzád a partnereidet.