TESTFACTOR

Ezzel a zsír­égető gyü­mölccsel szu­per ala­kod lesz! És most van sze­zonja!

Nem­csak finom, de még az ala­kod is meg­há­lálja. Fogyj egész­sé­ge­sen és ha­tá­so­san!

Végre vége az esős napoknak, és élvezhetjük a meleget, a napsütést, na meg persze a strandot. Ha szeretnél néhány kilót ledobni magadról, akkor jó hírünk van: a szezon gyümölcsei közül akad néhány, mely nagyon hatékony segítséget nyújt! Finomak, egészségesek és még zsírégetők is!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Dinnye

Az még csak hagyján, hogy 95%-a víz, ezért aztán remekül eltelít, és csökkenti az éhségérzeted. Az igazi varázs abban rejlik, hogy mindemellett rostokban is gazdag, melyek nagyon jó hatással vannak emésztésedre. Ráadásul olyan zsírégető enzimeket tartalmaz, amelyek szépen segítenek alakod formálásában: gazdag káliumban, magnéziumban, kalciumban, B- és C-vitaminban, bőven található benne vas és fluor. Ezek erősítik az immunrendszeredet, és javítják sejtjeid anyagcseréjét. Citrulintartalma szabályozza a zsír- és izomszövet felépítését, ami remek hír a diétához.

2. Ribizli

Vízhajtó, gyulladásgátló, na de emellett még ráadásképp fokozza az anyagcserét is. Magnéziumban és mangánban gazdag, rengeteg benne a C-vitamin, így aztán kiváló zsírégető. Kimondottan jót tesz a hasi zsírpárnák eltüntetésében, ehhez pedig már elég napi 2 marékkal enni ebből a finomságból. Az már "csak" hab a tortán, hogy még a rákos megbetegedések esélyét is csökkenti.

Távolról sincs vége! A folytatásért LAPOZZ!